2777
2789
عنوان

به کسی که دوسش داشتم پیام دادم

98 بازدید | 14 پست

بالاخره دلمو زدم به دریا و کسی که واقعا برا اولین بار بهش حس داشتم پیام دادم

نمیدونم کار درستی کردم یا نه🙂

ولی لاقل بعدش حسرتش تو‌ دلم نمی‌مونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه دیگه ای‌نبود

نمیدونم مشکلشه یا خوبیشه

هیچجوره نمیتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی

فالو میکردی انقد باحیاعه کاری نمیکرد 

منم بهش پیام ندادم که دوست دارم درحد یه سلام و معرفی که خودش بفهمه من مستقیم نگم🤣🥲

تازه پیام دادم ولی حسم میگه برم پاکش کنم🤣میترسم🤣🥲چون اولین باریه از یکی خوشم اومده🙂

دیگه تیر از کمان رها شده پاک نکن

اگه اوکی داد که خوشبحالت اگه به هر دلیلی نشد ناراحت نشو فقط به این فکر کن تو همه تلاشتو کردی که پیش خودت شرمنده نباشی

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

نمیدونم مشکلشه یا خوبیشههیچجوره نمیتونستی باهاش ارتباط برقرار کنیفالو میکردی انقد باحیاعه کاری نمیکر ...

بنظرم بهتر بود اطرافش بپلکی و بهش نخ بدی متاسفانه پیشنهاد دادن به خانوما نمیاد و بدتر باعث میشه آقایون کنارگیری کنن !!! میخوای نتیجه بهتری بگیری یه کاری رو بهونه کن ازش بپرس اگر بهت احساسی داشته باشه خودش کشش میده 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
دیگه تیر از کمان رها شده پاک نکناگه اوکی داد که خوشبحالت اگه به هر دلیلی نشد ناراحت نشو فقط به این ف ...

امیدوارم تو رابطه نباشه چون خودمو نمیبخشم به یه مردی که تو رابطتست پیام دادم🤣🥲🥲🥲

بنظرم بهتر بود اطرافش بپلکی و بهش نخ بدی متاسفانه پیشنهاد دادن به خانوما نمیاد و بدتر باعث میشه آقای ...

من که مستقیم نگفتم دوست دارم

فقط یه سلام کردم چون میدونم نباید به مردا مستقیم گفت

امیدوارم تو رابطه نباشه چون خودمو نمیبخشم به یه مردی که تو رابطتست پیام دادم🤣🥲🥲🥲

خب ازش بپرس

مثلا بگو شنیدم تو یه رابطه جدی هستی بزارش تو عمل انجام شده ببین چی میگه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

من که مستقیم نگفتم دوست دارمفقط یه سلام کردم چون میدونم نباید به مردا مستقیم گفت

خب اولش هیچ کس نمیگه دوست دارم همه فقط سلام میدن 

خب پس چیکار باید میکردم؟نمیتونستم دورو برش باشم🥲🙂

الانم راجبه شغلش با مسایلی که توشون معروفه ازش سوال بپرس و خدافظی کن اگر خودش دلش باهات باشه ادامه میده