2777
2789
عنوان

بارداری با پروژسترون

93 بازدید | 11 پست

دوستان وقتی امپول پروژسترون بزنیم که پریود شیم قبل از پریودی احتمالا بارداری هست یا بعدش ؟

برای کسایی که تنبلی دارن 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

این آمپول ضرر داره؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
این آمپول ضرر داره؟

نه 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروژسترون فکر نکنم تاثیری برای باردار شدن داشته باشه حالا اینو دقیق نمی‌دونم ولی 

اگر باردار باشین پروژسترون بزنید جای بچه محکم میشه و مانع سقط میشه 

اگر باردار نباشین و بزنید باعث پریود شدن میشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پروژسترون فکر نکنم تاثیری برای باردار شدن داشته باشه حالا اینو دقیق نمی‌دونم ولی اگر باردار باشین پر ...

ممنون عزیزم 

نه

من ۵۰ زدم دیشب پریود شدم 

باردار ک نیستم ؟😑🤦‍♀️

تو فک انداختیم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بدون تجویز پزشک امپول هورمونی نزنممکن هورموناتت بهم بریزه خودسر استفاده نکن

دکتر داد 

من ۵۰ زدم دیشب پریود شدم باردار ک نیستم ؟😑🤦‍♀️تو فک انداختیم

پریود بشی که باردار نیستی 

من ۵۰ زدم دیشب پریود شدم باردار ک نیستم ؟😑🤦‍♀️تو فک انداختیم

اگر باردار باشید مانع سقط میشه این آمپول 

اگر باردار نباشید باعث پریود شدن 

پریود شدین یعنی باردار نبودین 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اگر باردار باشید مانع سقط میشه این آمپول اگر باردار نباشید باعث پریود شدن پریود شدین یعنی باردار نبو ...

درست