2777
2789
عنوان

دختر بیشتر دوست دارین به عنوان بچه اول یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست
بد جایی پرسیدی اینجا زنا پسر میخوان فقط واسه سلطان هاشون

ربطی نداره هرکسی یچیزی و دوست داشته باشه نباید تو سلیقه ها دخالت کرد اما متاسفانه اینجا جوری شده هرکی دختر دوست داشته باشه آدم خوبیه و فرشتس اما پسر دوست داشته باشه میشه شمر و حرمله 

خودم باردارم و اصلاااا برام مهم نیس جنسیتش چی باشه فقط انشاله سالم باشه 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اول دختر باشه:)

داداش بزرگا زور میگن 😂🙂

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
ایشالا که دوتا دختر سالم داشته باشی و همینطور موفق

ممنون عزیزم

فعلا اولیو دارم

دومیم باردارم خیلی دوست دارم دختر شه همدم و مونس همدیگه بشن ولی ایشاالله که سالم باشه فقط، اگه پسرم شد شکر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اسی بودم

منم با شما بودم تو سایت عمومی نظرتو دادی پس باید زیر پستت مینوشتی ک طرف حسابت کیه اینم ناراحتی نداره ی حرفی زدی ی جوابی از طرفم شنیدی اگرم ناراحت شدی ببخشید🙏😘

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

دختر بچه دوست دارمدوست دارم دوتا دختر داشته باشم

دو تا دختر بودن سخته چون من و خواهرم فقط دو تا دختر بودیم و پدرم زود از کار افتاده شد تمام کارای مردونه با ما بود حتی بیل و کلنگ هم زدیم هر چیزی که فکر کنی... واقعا جای خالی یه برادر حس میشد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
منم با شما بودم تو سایت عمومی نظرتو دادی پس باید زیر پستت مینوشتی ک طرف حسابت کیه اینم ناراحتی نداره ...

نه عزیزم  ناراحت نشدم  ♥️من عینکی ام فکرکردم  روی سما ریپلای کردن حواسم نشده   😅

❄☃️