سلام من ۱۵ سالمه چند وقته شروع کردم به برنامه ریزی که شامل درس و انگلیسی و برنامه نویسی و فریلنسری و... میشه، ولی بخاطر پدرم اصلا نمیتونم انگیزمو حفظ کنم چون هیچ وقت کلامی ازم حمایت نمیکنه فقط توهین تخریب تیکه های شدید، تنها فایدش حمایت مالیشه اونم چون پولش اضافه میکنه، یک روز به یکی از کارام نمیرسم هزار بار بهم میگه چرا کاراتو درست انجام نمیدی، بعدش مثلا توی روز هر تفریحی برم میگه بجای همین کارا بچسب به برنامت نمیزاره هیچ تفریحی کنم یه روزی مثلا اف در نظر میگیرم کل روزمو همین شکلی خراب میکنه، یکم توی یک کاری تاخیر دارم تیکه میندازه ۳ سال شد چیکار میکنی همش کارش همینه منم ادمم نمیتونم این شکلی انگیزمو حفظ کنم چیکار کنم
همینکه از نظر مالی تامینت میکنه و فکرش پیش توئه که کدوم کارو درست انجام دادی و کدوم یکی رو درست انجام ندادی و ....یعنی خیلی دوسِت داره و به فکرته . تو به دل نگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از پدرت انتظار حمایت نداشته باش خودت برنامتو به آرومی پیش ببر هر چی کمتر بدونه آرامشت بیشتره سعی کن با دوستای خوبت مشورت و دردو دل کن زمانی که موفق بشی همین پدر هم تحسینت میکنه زندگی رو زیاد سخت نگیر.
از پدرت انتظار حمایت نداشته باش خودت برنامتو به آرومی پیش ببر هر چی کمتر بدونه آرامشت بیشتره سعی کن ...
خب اوکی برای برنامه، یه روز میخوام استراحت کنم یا توی روز کارم یه تفریحی میخوام بکنم همش میگه به جا همینا برس به کارات نمیزاره از لحظاتم استفاده کنم و لذت ببرم
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
میدونم جدیهدختر منم تقریبا هم سن توئه . شوهرم مثل بابای تو باهاش رفتار میکنه چند بار باهاش صحبت کردم ...
چون باهام با همین الفاظ شوخیم میکنه، واسه این توهین و شوخی رو قشنگ میفهمم، شما خودت یک نفر چیزی بهت بگه که نا امید بشی از زندگیت به عنوان شوخی برداشت میکنی، حتی اگرم شوخی به این تندی باشه خب بازم یه مشکله برای من یه درده فرقی نداره
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
میدونم جدیهدختر منم تقریبا هم سن توئه . شوهرم مثل بابای تو باهاش رفتار میکنه چند بار باهاش صحبت کردم ...
بابا خودتونو قانع نکنید
دختری که مهر پدری نبینه با یه پسر غریبه جبران میکنه کمبود محبتشو!