2777
2789

بنظرتون اینجور ادما چکار کنن مث منو شوهرم که مث سگو‌گربه ایم اون شرو میکنه همیشهههه یقمو‌میگیره منم سیاست ندارم مث سگ باش دعوا میکنم الان از شدت اضطرابی که به مادرم وارد کردیم شده پوستو استخون هربار ضعفو لرزش میگیره بقدری حالش بد میشه هرسری هم میگه حالم بد میشه دعوا میکنید یا طلاق بگیرید یا زندگی کنید ما باز برمیگردیم با دعوا داریم بنظرتون چکار کنم دوستان خواهشا راهنمایی کنید الان ۵ ساله ازدواج مردم ۳ ماهه حامله ام

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بس دیگه دعوا هم دارید تو خونه خودتون دعوا کنید و قهر کنید 

مادرت یک عمر بزرگ کرد حالت بازم بعد ازدواج راحت نمیزاریدش؟!! 

عجبا

برید مشاوره خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم وقتی مشکل داری چراحامله شدی وقتی میدونی بازبرمیگردی چرا ب خونواده ات اضطراب میدی دیشب منو شوهرم اسمش شوخی بود بقصدکشت همو زدیم ازصبم هزاربار تلفنی صحبت کردیم من خودم بشخصه خونواده ام پشتم نیست ک بخوام جداشم علت دعواهاتون چیه از ریشه حلش کن

بس دیگه دعوا هم دارید تو خونه خودتون دعوا کنید و قهر کنید مادرت یک عمر بزرگ کرد حالت بازم بعد ازدواج ...

مشاور مسخره اس هیچ راح حلی نمیده ۴ تومن دادم بهترین مشاور تو تهران هی میگفت نمیفهمم چی میگی مشکلت چیه

مامان بدبختت کم بود یه لچه رو هم میخای بدبخت کنی

چکار کنم اون لحظه که دعوا میکنیم حس میکنم اخر دنیاس بس که عصبانی میشم

عزیزم وقتی مشکل داری چراحامله شدی وقتی میدونی بازبرمیگردی چرا ب خونواده ات اضطراب میدی دیشب منو شوهر ...

راس میگی ولی نمیدونم چه مرگمه 

مثلا اذیتم میکنه چکار منم بنظرت گیر الکی میده

بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو این رفتارها آزار دهنده هست اذیت میشم تکرارش می‌کنی از زندگی دلسرد میشم 

من تو رو زندگیمون دوست دارم چرا وقتی میتونیم خوب باشیم همدیگرو آزار بدیم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ازریشه حل کن میدونی اون بچه ک توشکمت داری ارزوی خیلیاست بزارکنار همه اختلافاتتو حل کن وفتی میاد ازبچ ...

شما مشکلاتتونو چجوری حل میکنید