2777
2789

من آنلاین شاپ دارم، یسری لباس و اینا

بعد امروز ی خانومی هماهنگ کرد حضوری بیاد تحویل بگیره، گفت واسه دخترمه

بعد ک اومد، رفتم پایین دیدم ی خانوم میشه گفت جوون. نهایتاااا ۴۰ ساله، با ی آقا همسنای خودش، با ماشین اومده بودن، چون خانمه جلوتر پیاده شد و اومد، من اصن ب آقا نگاه نکردم ک سلام کنم

بعد تحویل خانمه از آقا خواست برام پول بزنه، اونجا بود ک من ی سلام زیر لبی کردم، بعد ک پول رو زد گفتم ممنون برکت، و سریع پشت کردم و رفتم

بعد اقاعه پیام داده الان من داداش اون خانومم، از شما خوشم اومده و اینا، بین خودمون بمونه😐

.

گفتم متاهلم و مزاحم نشو، ولی چنتا پیام دیگه داد ک روم حساب کن و اینا، جواب ندادم

.

همش احساس میکنم دروغ گفت، شوهر خانومه بود!!!

دلم میخواد زنگ بزنم ب خانومه،  بخندم بگم گوشی دست بچه بوده؟ همش پیام میده میگه بیا دوست شیم و اینا گفتم حتما دست بچس، بهتون بگم.

.

شوهرم میگه ولش کن گناه داره اون زنه خودش میدونه بلاک کن هیچی نگو ب زنشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم بگم، ولی از یطرف دلم میسوزه میگم اگه شوهرش باشه چی. آخه خانمه خیلی ساده و زحمتکش بنظر ...

بنظر من هم بگو 

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه