2777
2789
عنوان

بچه ها شما هندزفری رو میشورید؟

1318 بازدید | 35 پست

بچه ها شوهر من یه آدم خیلی تمیزیه

یه هندزفری داره رنگش سفیده. چون زیاد استفاده میکنه سیمش یه کم سیاه شده. یعنی کثیف شده. بعد داده بهم میگه برو بشور. فقط مواطب باش اب تو گوشی ها و میکروفونش نره. از اون جای میکروفون به پایینو شستم

شما هم این کارو میکنید؟ یعنی به نطرتون زیادی تمیز بازی در اوردن نیس یا طبیعیه؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

:|

بده خودش بشوره حداقل چیزی شد تقصیر تو نیفته

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن فقط با یه مسواک کهنه اول گوشی هاشو تمیز کن

بعد بایکم خمیر دندون سیمشو تمیز کن بذار ی چنددیقه خمیر نددن بمونه بعد بادستمال خوب پاکش کن

من کلا باخمیر دندون و مسواک کهنه خیلی چیزارو اینجوری تمیز میکنم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ن فقط با یه مسواک کهنه اول گوشی هاشو تمیز کن بعد بایکم خمیر دندون سیمشو تمیز کن بذار ی چنددیقه خمیر ...

خخخخ

مثلا چی دیگه؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

حداقل هندزفری سیاه بخره وقتی انقدر حساسه

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

کسی ک وسواس همه چیو میشوره زندایی من هر هفته ی شارژر و نابود میکنه 

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم