2777
2789
عنوان

رمان قدیمی

866 بازدید | 14 پست

خانوم ها..دوستانم😍

رمان قدیمی خوبی اگرخوندین میشه معرفی کنیدبهم..

مثلاازنسرین ثامنی یافهیمه رحیمی یا...

نسخه pdfداشته باشه حتما..

مرسی.

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتضی مودب پور رماناش سبک قدیمی داره و فوق العاده قشنگه

گندم..شیرین..رکسانا..یاسمین و...

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منظورت اینه داستاناش تو زمان گذشته باشه؟

اینم دوست دارم😆

ولی بیشتررمان های قدیمی منظورمه..

مادرم نزدیک ۴۰جلدداشت که همه اش گم وگورشد..

مرتضی مودب پور رماناش سبک قدیمی داره و فوق العاده قشنگه گندم..شیرین..رکسانا..یاسمین و...

مرسی عزیزم...

ازمودب پورهمون سال هاکه تب وتابش زیادبودخوندم یلدا..شیرین.و...

روزهای خاکستری  همخونه غزال  این مرد امشب میمیرد؛خیلی قشنگه

ممنون ازمعرفی عزیزم...

همخونه رودوست دارم..خاطره انگیزم هست برام

مرسی عزیزم... ازمودب پورهمون سال هاکه تب وتابش زیادبودخوندم یلدا..شیرین.و...

همشونو خوندی؟؟

من فقط مودب پور و تو سبکی که میخوای میشناسم

البته رمان خانوم کوچیک زندگیه پروین اعتصامی هم قشنگ بود

جدید هم بیشتر رمانهای خانوم پور اصفهانی رو میخونم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
همشونو خوندی؟؟ من فقط مودب پور و تو سبکی که میخوای میشناسم البته رمان خانوم کوچیک زندگیه پروین اعت ...

راستش نه...

خیلی دیگه تکراری شده بودسبکش...

این کتابی که معرفی کردین نسخه pdf داره چون فعلانمیتونم کتاب بخرم...

بیشتردنبالِ یه کتاب روون وساده ام که قبل ازخواب بخونم ونت گردی نکنم

راستش نه... خیلی دیگه تکراری شده بودسبکش... این کتابی که معرفی کردین نسخه pdf داره چون فعلانمیتونم ...

من همه رو تو گوشیم میخونم چرا pdfمیگیری؟؟

نرم افزاری مخصوص گوشیت بگیر راحت بخون

من همه رو تو گوشیم میخونم چرا pdfمیگیری؟؟ نرم افزاری مخصوص گوشیت بگیر راحت بخون

چه نرم افزاری؟

فیدیبو؟!

apk فکرکنم

بزن رمان خانوم کوچیک برای اندروید البته اگه با pdfراحت تری همونو دانلود کن

apk فکرکنم بزن رمان خانوم کوچیک برای اندروید البته اگه با pdfراحت تری همونو دانلود کن

مرسی عزیزم..

ممنون وقت گذاشتی