2777
2789

لطفا منو راهنمایی کنین واقعا نمیدونم چیکار کنم

من الان تو شرایطی ام که خونمون واقعا برای اومدن خواستگار مناسب نیس ولی از اون طرفم یه نفر اومده که از همه نظر مناسبه و اینم بگم که خونمون رو ۴ ماه بعد عوض میکنیم نمیدونم کلا رد کنم یا ۴ ماهو دست به سر کنم تا بتونیم خونه ی جدیدمون رو بخریم؟!

من به خودم ایمان دارم...

نه رد نمیکنم اتفاقا میذارم بیاد ببینم اون واسه خونه منو رد میکنه یانع خودمو میخواد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی رد کنی؟

بیرون قرار بذارید همدیگه رو ببینید و اگه اوکی بودی بگو ما تو کار و بارای جابجایی هستیم، خواستگاری رسمی باشه واسه بعد از جابجایی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم خونه نماد شخصیت نیست ذات مهمه رد نکن و صداقت داشته باش توکل بر خدا اون فرد برای خونتون که نمیاد خواستگاری کنه از شما میخواد خواستگاری کنه 

با خونه که ازدواج نمیکنه

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

نه رد نمیکنم اتفاقا میذارم بیاد ببینم اون واسه خونه منو رد میکنه یانع خودمو میخواد

آخه نمیخوام بیاد این وضعمونو ببینه اونجوری من خجالت میکشم

من به خودم ایمان دارم...

یعنی انقد خونتون داغووونه؟؟نه رد نکنبزار شما رو همینجوری ک هستین بخوان

زیاد داغون نیس ولی اونا وضعیت مالیشون خیلی بهتر از ماس

من به خودم ایمان دارم...