2777
2789
نه بامیه نه فقط زولبیا داریم😂😂😂والا بارداری هم خیلییی خوبه تا خانواده خودم یا خانواده شوهرم یچیزی ...

ای جانم به سلامتی دنیا بیاد پا قدمش خیر باشه براتون برکت بیاره با خودش؛من دلم افطاری خواست نون سنگک و شامی و پنیر و سبزی تازه و بامیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم حلال کن😂

از یه شکمو حلالیت نخواه،دیدار ما سر پل سراط😂🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ای جانم به سلامتی دنیا بیاد پا قدمش خیر باشه براتون برکت بیاره با خودش؛من دلم افطاری خواست نون سنگک ...

مرسیییی عزیزدلممم فداتشممم انشاله 🙏🥲🤍

واییییی دقیقاااااا سبزی و گوجه خیار شور با شامی بپیچی تو نون بربری یا سنگک وایییییی اصلاااا بهشتهههه بهشتتتتت😍🤤

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

وای خدا عاشقتم🤣🤣

قربانت😁🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎