2777
2789
عنوان

شما هم به مهاجرت بچه هاتون خیلی فکر میکنید یا نه من فقط دیوونه آم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست
بعدا متاسفانه باید پول روانشناس بدی ب جای کلاس زبان

پسرم هر ماه مشاور هم می‌ره 

مشاور هم با من هم نظره خوشبختانه 

پسر من دلش میخواد بره تو کوچه با دوستاش بازی کنه ولی من نمی‌زارم 

بعد مدرسه استراحت و عصر زبان و ریاضی و درس

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اتفاقا من به بچه هام بیشتر از عدد و رقم و درس و کلاس دغدغم اینه انسان تربیت بشن و اونقد عزت نفس و ...

فعلا سهمیه دار ها دارن کشور رو می‌سازند به ما معمولا چیزی نمی‌رسه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نکنمنم پسر بزرگم 7 سالشه. ولی دوست ندارم برن کشوری که دیدشون به ایرانیا مثل نگاهیه که ما به افغان‌ها ...

خدا رو شکر ما اوضاع مالی خوبی داریم در حد افغانی ها نیستیم 

عزیزم مهاجرت نیاز به علم نداره نیاز به پول داره.....به شخصه دیدم کسی که اینجا هیچی نمیشد و پدرمادرش ...

خدا رو شکر اوضاع مالی بد نیست میتونیم بفرستیم ولی دلم میخواد با سواد برن و دانشگاه خوب 

باورت میشه آلان طلا میخرم برای اون روز 

پسرم هر ماه مشاور هم می‌ره مشاور هم با من هم نظره خوشبختانه پسر من دلش میخواد بره تو کوچه با دوستاش ...

واقعا خداروشکر بچه که بودم بچگیمو کردم به موقعش درسمو خوندم و بخاطر کارای خانواده عقده ای بار نیومدم

واقعا مشاور از...

کاربری دو نفره
واقعا خداروشکر بچه که بودم بچگیمو کردم به موقعش درسمو خوندم و بخاطر کارای خانواده عقده ای بار نیومدم ...

عزیزم خدا رو شکر 

ولی بزار مادر بشی سنت به 40 برسه تو جامعه ببینی که سهمیه دارها چه مفت ازت سبقت میگیرن بعد به حرف من میرسی

چرا بچه تو عقده ای بار میاری هر چیزی جای خودش!!!!

الان خود ما عقده ای نشدیم ؟ 

حالا ما که تو کوچه بازی کردیم آخرش چی شدیم که بچه مون بشه 

همه نا امید از زندگی از این همه فقر مملکت 

این همه بدبختی مملکت 

من نمی‌خوام بچم شب که می‌خوابه صبح به این فکر کنه که طلا چنده 

پولش رو چیکار کنه 

آیا براش کار هست یا نه