2777
2789
عنوان

خونمون اتیش گرف خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میخواستیم واسه سالنمون نصب کنیم .ولی ککردیم

نمیدونستم همچبن چیزی هم هست

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

معلوم خیلی ترسیدی من خیلی می ترسم استرس دارم سکته می کنم کمک نمی تونم خاموش کردنش

بخاطر مامانم ترسیدم ولی وقتی مطمئن شدم خوبه 

ناراحتم بخاطر لباسام🥲

ن من نمیترسم اینجور مواقع کمک میکنم دست و پامو‌ گم نمیکنم 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

افتاد زمین همجا آتبش گرفت ؟

نه شیلنگ گازش در رفت و خیلی اتیش بزرگی شد

چه دزد فرصت طلبی پیدا نشد ؟

نه بابا

تو همیاب۲۴اعلام سرقت کردم ببینم پیدا میشه

لباس های خوب و قشنگی داشتی ؟

اره😂😂

منظورت از اون زودپز های قدیمیه ؟؟؟

آره،،من همیشه از زودپز استفاده میکنم امشب در کمال ناباوری وقتی خونه نبودم ترکید اصلا هنوزم تو شوکم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

وای فوبیای من زودپزتون از این قدیمیا بود؟

آره،،من همیشه از زودپز استفاده میکنم امشب در کمال ناباوری وقتی خونه نبودم ترکید اصلا هنوزم تو شوکم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خیلی خطر ناکه

از اونا استفاده نکن اگه ترکش 

می خورد به سر و صورت بچه ها و شما 

خیلی بد میشد 

مثل نارنجک هست 

معجزه شکر گزاری...

اونا خیلی خطر دارن آرام پز استفاده کن

واااای من از این جدیدا که دسته داره خیلی میترسم 

کلا از زود پز میترسم 😰

حاجی حال یه ایران بده 💔🖤

اره😂😂

دیدی چیزی که داریم استفاده کنیم 

هیچی نمی مونه برامون

من کرونا اومد همه چیزم رو می پوشیدم و استفاده می کردم چیزای نو و طلا و چیزی که داشتم 

گفتم می میرم وسایل هام رو زیاد استفاده نکردم😐🙆🏼‍♀️😁

معجزه شکر گزاری...