یکی از اتاقامون ک تموم وسایل رخت خاب و لباس ووووو خیلی وسایل دیگع داخلش بود اتیش گرفت و تموم وسایلامون از بین رفت هیچی سالم نمونده خیلی ناراحتم ولی خداروشکر مامانم سالمه نزدیک بود چیزیش بشه😢
این خونمون داخل روستاس ک اتیش گرفته خودم اونجا نبودم ولی خیلی وحشتناک بوده توروخدا مواظب باشید اتیش خیلی خطرناکه😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️ شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همهی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂
ای خدااااا، دقیقا این اتفاق برای مامانم افتاد با این اختلاف که خونمون توی شهره، خیلی وحشتناک بود خدا رحم کرد ب مامانم، کل آشپزخونه مامانم سوخت ،فدای سرش ولی خیلی ترسیدیم، مامانم طفلی خدا رحم کرد سریع شیر گاز رو بسته بود