2777
2789
عنوان

خونمون اتیش گرف خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 100 پست
خداروشکر که سالمین،،جونتون مهم تر از وسایل

اره همش خداروشکر میکنیم ولی بازم ادم ناراحت میشه وقتی میبینیم همه چی جزغاله شده خدا نصیب کسی نکنه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر سالمید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

متاسفم خدا کمکتون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

یه خونه دیگه هم دارین یا همین بود؟اهالی فامیلن؟کمک مالی نمیکنن؟برو پیش شورای ر وستا نامه بگیر هلال ا ...

یه خونمون تهرانه اونی ک اتیش گرفته خونه روستامونه

چرا اتفاقا همون اهالی روستا کمک کردن خاموشش کردن حتی یه از خدا بیخبر هم گوشی بابامو دزدیده این وسط

اره حالا بابامم گفت اینکارو کنم ببینم کمک میکنن

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

متاسفم خدا کمکتون کنه

قربونت برم عزیزم مرسی

خداروشکر سالمید

خیلی ممنون🥺♥️

چراغ گازی شیلنگش در رفته همه چی سوخته

ای خدااااا، دقیقا این اتفاق برای مامانم افتاد با این اختلاف که خونمون توی شهره، خیلی وحشتناک بود خدا رحم کرد ب مامانم، کل آشپزخونه مامانم سوخت ،فدای سرش ولی خیلی ترسیدیم، مامانم طفلی خدا رحم کرد سریع شیر گاز رو بسته بود

لس آنجلسی؟

چ ربطی داشت عزیزم