2777
2789
عنوان

بوی بد زیر بغل چیکار میکنین

361 بازدید | 47 پست

هر روز دوش میگیرم باز بو میده 

ینی همه جای بدنم عطر میدها 

سوتینم ب طوری خوش بوعه ک خودم عاشقشم 

اما با این مشکل دارم 

روزی دو بار هم دوش گرفتن کمه 

تند هم هس 

بقیه حس میکنن 

روش مام و بادی اسپلش میزنم باز بوی عرق شیرین میگیره افتضاح ، ادکلن هم با بوی عرق قاطی شه بدتره مجبورم نزنم

با اینک من اصلا عرق نمیکنم 

ینی ب هیچ وجه بدنم عرق نمیکن 

لاغر هم هستم 

قدم ۱۶۲ وزن ۵۰ 

یه سال و نیم با یه پسری هستم ک خب دیگ زنو شوهر محسوب میشیم 

ینی شبانه روز باهمیم 

ینی تموم سعیمو کردم نفهمه ، تا دو باره بم میگ این لباستو قبلا خواهر یا کسی پوشیده بود ؟ بوی عرق میده بوی تن تو نیس تو خیلی خوشبویی 😐 ینی آب شدم 

واقعا هم همین فکرو داشت ک کسی دیگ پوشیده 

چیکار کنم بابا یه راه حل بدین 

یه جا خوندم یکی گفته بود زاج استفاده کن 

من اصلا نمی‌دونم زاج چی هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری استفاده کنم ؟ کسی دیدی استفاده کنه و نتیجه بگیره ؟ روزی چن بار چطوری ؟

از حمام اومدی یکم بریز کف دستت بزن زیر بغلت

حتی اگر کفش بو میده یکم میریزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

منم همین مشکل رو دارم. صبح دوش میگیرم، شب میبینم یه بوی کمی داره... البته نه اینقدر که همه متوجه بشن، خودم میفهمم

ولی یه مام هس. شوهرم کادو گیرش اومده بود ولی استفاده نمیکرد.. وقتی بعد از حمام میزنم تا چندین ساعت و حتی تا فرداش خوشبو هس

حرفی ندارم🙃

یه صابون هایی هستن خیلی خوشبوعن ازونا بگیر بزن حسابی تو حموم 

غذاهایی سیر و پیاز دارن نخور

با دستمال مرطوب هر سه چهار ساعت اونجارو تمیز کن بعد روش مام بزن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

منم همین مشکل رو دارم. صبح دوش میگیرم، شب میبینم یه بوی کمی داره... البته نه اینقدر که همه متوجه بشن ...

الان بچها میگن زاج هم خوبه ، امتحان کن ، بابا من یکی رو میشناسم ۶ روز بیشتر حموم نکرده بود یزرع بو نمی‌داد

عزیزم باید بدنتو‌سم زدایی  و پاکسازی کنی وگرنه هزار نمونه مام و اسپری هم عوض کنی باز فایده نداره

سودا صفرات غلبه کرده

یه مدت هر روز یا اگه نمی تونی یک روز در میون نوره بزار

و شب تا صبح حنا بزار زیر بغلت هفته ای یک بار

کامل رفع میشه

پد بزار که نریزه

عرق نسترن و خاکشیر بخور

مصرف ادویه و سیر کم کن یه مدت

بعد با خیال راحت از مام استفاده کن مام فاقد آلومینیوم🌹🌹🌹