2777
2789

اگه مقصر دختر باشه و اون پسر واقعا عاشق باشه ولی دختر کاری کنه ک پسر ناراحت بشه و هر دفعه خود پسر برای اشتی پیش قدم بشه ولی اینبار بلاک کنه بنظرتون برمیگرده دوباره؟از بلاکی درمیاره تجربه داشتین؟؟بگین لطفا

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی 

صلوات براشون بفرست 

اول به خدا توکل کن   بعدش برای این شهدا نذر کن  و صلوات بفرست 

دیدم خیلیا حاجتروا شدن 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنه کسی منو بلاک کنه

بلاک کنه تفم نمیکنم روش

منتظر باشم برگرده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

والا هر آدمِ واقعا عاشقی یک‌جا خسته میشه دیگه 😂احساس میکنم زیادی خونشو توی شیشه کردی.

وای نگو میدونم مقصرم غرورم نمیزاره یعنی ب نظرت دوباره برنمیگرده اخه اشنا هم هست

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی صلوات براشون بفرست اول به خدا توکل کن بعدش بر ...

دعات میکنم عزیزم ان شالله ک جواب بده

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی صلوات براشون بفرست اول به خدا توکل کن بعدش بر ...

فکر نکنم برای هر مدل ارتباطی جواب بده ها

نمیشه که من برم رل بزنم بعد به شهید هادی متوسل بشم 😂وقتی  اونا گفتن این کارا رو نکنین

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
فکر نکنم برای هر مدل ارتباطی جواب بده هانمیشه که من برم رل بزنم بعد به شهید هادی متوسل بشم 😂وقتی ا ...

رل نیست همه میدونن قصدمون ازدواج بود

فکر نکنم برای هر مدل ارتباطی جواب بده هانمیشه که من برم رل بزنم بعد به شهید هادی متوسل بشم 😂وقتی ا ...

نه گل 😅

واسه حاجت هاست من خودم امروز با این روش آشنا شدم 😊😊😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم