2777
2789

فهمیدی ب منم بگو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خانم ابراهیمی توی ارایشگاه تک اسمش هست اگه اشتباه نکنم خیلی خوبه فقط گرون میگیره

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

استارتر معذرت میخوام🙏🏻

خانمای اصفهانی میاید تاپیک اخرم🙏🏻

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بهترین سالن های اصفهان  تو سایت بَر و رو هستن🤩

برو تو این سایت و ارایشگاه های اصفهان رو ببین، نظر مشتری هاشون رو بخون، نمونه کاراشون رو ببین، تعرفه قیمت هاشون رو ببین

بعد با خیال راحت انتخاب کن 😎

تو گوگل سرچ کن بَر و رو یا baroro

بعد شهر اصفهان رو انتخاب کن 👍