2777
2789
عنوان

یه مادر و دختر تنها تا آخر بخونید

156 بازدید | 6 پست

من خودم رشتم چیز دیگست و شکرخدا از شغل و اوضاعم کاملا راضیم  و مستقل 

اما از وقتی خیلی بچه بودم حتی قبل مهدکودک انگلیسی رو یاد گرفتم مدرک عمومی و مدرک تدریس گرفتم 

آلمانی هم بلدم مدرک عمومی دارم ولی تدریس نه 

خلاصه که یه مادر و دختر تنها هستن مادر سواد نداره دیسک کمر داره و مشکلات دیگه و بخاطر درس دختر کلاس هفتمیش به زور کار می کنه

خیلی خیلی اوضاعشون سخته 

تصمیم گرفتم یک سانس کلاس زبان یا حداکثر دو سانس پنجشنبه صبح ها بگذارم و پولش رو مستقیما برای اونا واریز کنید با قیمت کمتر 

یعنی عملا کلاس رایگان هست فقط باید بخاطرش کمک خیریه کنید 

کلاس کودک و نوجوان گروهی  خصوصی یا ....می تونم 

هر چی تعداد به صورت معقول البته بیشتر باشه که کمک بیشتری بهشون بشه بهتره 

اگر تاپیکای قبلیم رو ببینید همش در مورد کار خیر و ....هست و کلا در کنار شغلم این کارا رو هم پیش می برم پس برای اثبات خودم بحث نمی کنم 

اگه هم می خوایددزبان انگلیسی رو سریع (نه مثل آموزشگاه ها)یاد بگیرید با هر سطحی که هستید یا می خواید اسپیکینگ قوی کنید یا ....و می خواید کار خیر هم انجام بدید و ثواب کنید مشارکت کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید در مسجدی کمیته ای جایی درموردشون صحبت کنید برسی بشه مطمعنا کمک میکنن تو فضای مجازی ...

متوجهم عزیزم 

این راهی بود که من اقدام کردم 

البته به یک مؤسسه ی خیریه ی دوستم هم ایشون رو معرفی کردم و خودمم مدام دارم کمک می کنم 

گفتم که قصد اثبات به کسی رو ندارم 🤍