2777
2789

چهرم بد نیست اندامم خوبه متوسط روبه بالام،بقیه ازم تعریف میکنن ولی هیچکس سمتم نمیاد واقعا دارم‌نگران میشم همش میگم نکنه زشتم یا عیب و ایرادی دارم به نظرتون دلیلش چیه؟حتی دخترایی که خیلی داغونن هم خواستگار دارن من هیچ...واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم کاملا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ندارم اون دوتایی هم ک میان و راه نمیدیم حوصله خودمم ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم مثل خودت خوشگل خوشتیپ هستم خوش اخلاق ولی دریغ از یه خواستگار ولی آخرش نامزدم اومد جواب بله دادم 

البته بگم اطرافیان حسودمم نمیزاشتن خواستگار بیاد ببین کسی نیس بهم بزنه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

با دلار ۸۵ تومن پسرا میترسن از ازدواج طلا شده پنجو هفتصد کم نبست

از طرفی خرمای خودشونم بالاست انقدر پرنسس شدن 

نی نی سایت میان 

آرایش و مانیکور و پدیکورم هست دیگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.