2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل هم نکن چون خانوما بعد بارداری دوباره چشماشون برمیگرده یه سری فامیل داشتیم که دهه هشتاد عمل کردن ...

دوست عزیز تقریبا همه بعد از چهل پنجاه سالگی پیر چشمی میگیرن و موقع مطالعه یا کار با گوشی و لپتاپ باید عینک استفاده کنن چون نزدیک بینی چشماشون ضعیف میشه 

ک این قضیه ربطی به عمل چشم نداره 

با عمل چشم، دوربینی چشم اصلاح میشه

من از راهنمای

چشمام نیم بود عددش. اول دبیرستان عینک گرفتم چون بیشتر شده بود. ۱ شده بود. از حدود ۱۵ سالگی 'ا ۱۸ سالگی عینکی بودم تو این سالها یکی از چشمام ۲ونیم شده بود یکی شون ۲وچهل و پنج

یکسال ثابت شده بود که ۱۸ سالگی عمل کردم و تا الان که چهل سالمه ثابت مونده و ضعیف نشده.شاید نیم شده باشن.سال  ۱۳۸۴ عمل کردم

به نظرات غیرعلمی هم توجه نکن علم و تکنولوژی رو نباید گذاشت کنار و فرضیات شخصی رو که فقط چندنفر از اطرافیان رو دیده قبول کرد.

اکثرا با بالا رفتن سن چشما ضعیف میشه و ربطی با عمل نداره . اگر یکسال عددش ثابت نباشه وقتی عمل کنی باز برمیگرده من دهه هشتاد عمل کردم و رعایت خاصی هم تا الان نکردم تازگیا شاااااید نیم شده باشه اونم وقتی چشمام حسابی خسته از گوشی ومطالعه است حس میکنم اینجوره. دوماه دیگه هم چهل و یک سالم میشه

وقتی عمل کردی شماره چشمت چند بود؟ الان راضی هستی از عمل؟ مشکلی نداری؟

فک میکنم ۲/۵ بود 

بله واقعا راضیم عالیییه حتما انجام بده و خودت رو از عینک زدن نجات بده 

من لازک کردم به روش prk نوین 

فک میکنم ۲/۵ بود بله واقعا راضیم عالیییه حتما انجام بده و خودت رو از عینک زدن نجات بده من لازک کردم ...

مال من فعلا یکی 0.75 یکی 1.5

نمیدونم تا نمره چند بره بالا ثابت میشه

یا اصلا زیر 2 عمل میکنن یا نه چون یکی بهم گفت باید حداقل 3 باشه 

خیلی شنیدم میگن از عمل راضی نبودن راستش یکم میترسم 🤦‍♀️

راستی میشه بدونم هزینش حدودا چقدر شد؟ 

ـ

مال من فعلا یکی 0.75 یکی 1.5نمیدونم تا نمره چند بره بالا ثابت میشهیا اصلا زیر 2 عمل میکنن یا نه چون ...

اصلاااا به حرف افراد غیر متخصص گوش نده 

شماره چشم شما رو هم عمل میکنن 

دکتر قبل عمل چشمو معاینه میکنن و عکس میگیرن بعد تشخیص میدن ک کیس عمل هستین یا خیر

من دو سال پیش همین موقع عمل کردم حدودا ۱۲ تومن شد

یعنی تو ۱۰ سال ۲۵ صدم بالا رفت؟

سلام عزیزم من امسال دوازدهم تجربی هستم قراره پشت بمونم چون هدفم رشته‌ی تاپ بنظرت دندون بهتره یا پزشکی در آمد کدوم بالاتره تو پشت هستی؟؟؟؟