2777
2789
عنوان

خواستگارم یعنی بدش اومده زنگ نزد قرار بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست
حالا میگیم رسمه اول دخترو ببینن ولی جلسع اول نباید عروسشون‌بیارن🙄🙄🙄🙄

اره همه رو برمیداره میاره جز اون اصل کاری

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که کسی خونه نمیره بعدشم چه کاریه خب داداشتو ببر خودش ببینه چه فرقی داره؟

چه کاریه شاید مابخوایم روزی ده جابریم خواستگاری اتفاقا برادرم شغلش طوری بودکه اصلا توکشورنبودوماموریت بود نمیشدکه اون ازکارش استعفا بده باورکن بالای پنجاه جارفتیم واسه خواستگاری پسندنمیکرد اخرقسمت جایی شدکه هیچکس فکرنمیکرد

گاهی انسانم آرزوست

اتفاقا کار خوبیه .شناخت خانواده بسیار بسیار مهمه و کار رو خیلی راحت میکنه 

منتها ی جای کار ایراد داره .

ما معمولا خواستگار که این مدلی میاد .شرط می کنیم همون روز پسر هم باید بره خدمت پدر دختر .

همونطور که مادر پسر و دختر دیدار دارن 

پدر دختر و پسر هم همون روز دیدار دارن .

اره گفتم باید پسرتو بیاری آخه چه عتیقه ایه که می‌ترسه بیارتش

خوب کاری کردین پسری که از خواستگاری رفتن می‌ترسه و مادر و خواهرش براش تصمیم می‌گیرن و خودش اینقدر بی‌عرضه ست به درد نمی‌خوره. 

در وهله اول با خواستگاری سنتی موافق نیستم ولی کار شما کاملاااا درست بوده

اخه کارشون منطقی نیس 

زن داداشش به چه درد من میخوره که بیاد تازه میگه بریم تحقیق 

خب ببین من اصلا پسرتو میخام 

بعد برو تحقیق 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
خوب کاری کردین پسری که از خواستگاری رفتن می‌ترسه و مادر و خواهرش براش تصمیم می‌گیرن و خودش اینقدر بی ...

دقیقا 

از همینجا معلومه بچه ننه هستن 

پسری ک ننه اش براش زن انتخاب کنه 

بچه ننه اس

دقیقا از همینجا معلومه بچه ننه هستن پسری ک ننه اش براش زن انتخاب کنه بچه ننه اس

بچه ننه و نفرت انگیز! مرد گنده خودش عرضه نداره بگرده شریک زندگیش رو پیدا کنه هیچی حالیش نیست نمی‌فهمه باید علاقمند بشه بعد خواستگاری و باقی ماجرا 

مثل یه ترسو از خونه بیرون نمیره ننه‌ش رو می‌فرسته از در و همسایه دختر ببینه انگار می‌خوان خونه یا ماشین بخرن

اخه کارشون منطقی نیس زن داداشش به چه درد من میخوره که بیاد تازه میگه بریم تحقیق خب ببین من اصلا پسرت ...

دقیقا نمیدونم چرا بنا رو بر این میذارن ک دختر خانم و خانوادشون اوکی رو دادن فقط مونده تائید خودشون!!!