2777
2789
عنوان

خواستگارم یعنی بدش اومده زنگ نزد قرار بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست
وآسه چی نیاد مامانش و زن داداشش به چه درد من میخورن که بیان

همه جا همینه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه پسررر نیومدددد راه نده این خ‌واستگار و ارزش خودتو نبر زیر سوال

اره گفتم باید پسرتو بیاری 

آخه چه عتیقه ایه که می‌ترسه بیارتش

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

درسته ولی وقتی سنتی هست اوناهنوزتوروندیدن اصلا ویه ملاک هایی ازپسررومیدونن واینجورمیخوان درحدمهمانی باشه من واسه برادرم اول منومادرم میرفتیم مثلا دوست مادرم میگفت دخترخوبیه ماتماس گرفتیم میرفتیم مثلا میدونستم برادرم زن قدبلند دوست نداره لاغردوست نداره سفیددوست نداره تااینجااوکی بودوازدخترخانوم میپرسیدیم ملاکتون چی هستش اگه اوکی بود خب پسرومیبردیم اگه نه دیگه نه همسایه ای میدیدنه چیزی درحد یه مهمونی دوتاخانوم بوده

گاهی انسانم آرزوست
چه ربطی داره

ربطش به اینه شما برای خودت ارزش قائل نیستی  فکر میکنی بقیه م باید مثله خودت باشن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هس که هس اشتباهه

والا حق داشتن که رفتن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

درسته ولی وقتی سنتی هست اوناهنوزتوروندیدن اصلا ویه ملاک هایی ازپسررومیدونن واینجورمیخوان درحدمهمانی ...

اولا که کسی خونه نمیره 

بعدشم چه کاریه خب داداشتو ببر خودش ببینه 

چه فرقی داره؟ 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ربطش به اینه شما برای خودت ارزش قائل نیستی فکر میکنی بقیه م باید مثله خودت باشن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون چیزی که مد نظرته اینجا کاربرد نداره

این نوع خواستگاری واقعاً توهینه. اجازه ندین بهتون توهین کنن مادرتون باید میگفت شما آقا پسرتون رو بیارین شاید دخترم پسرتون رو نپسندید نه اینکه پررو پررو بگه شاید پسرم دختر شما رو نپسندید 

درسته ولی وقتی سنتی هست اوناهنوزتوروندیدن اصلا ویه ملاک هایی ازپسررومیدونن واینجورمیخوان درحدمهمانی ...

منم موافقم

اگه پسر نیاد توهینه ولی الان خواستگار سنتی همون شب اول عقد نمیکنن که چند ماه میرن میان

انقدر اينجا تاپيك ميبينم كه خواستگار اومد رفت زنگ نزد نكنه منو نپسنديد يا خانمه خوشش مياد آقا نميپسنده منظورم اين نيست كه حتما برين تو كوچه خيابون دوست بشيد ولي سنتي خوبه كه آقا بپسنده بعد بياد جلو نه با صد تا واسطه و هفت خان رستم 

هس که هس اشتباهه

نیست عزیزم ما که بد میدونیم. خیلی زشته اصلا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)