2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 57 پست
تقریبا وضعیتم خوبه اگه بخونم عالی تر هم میشم به خاطر شرایط مالیمون نه کلاس میرمنه کتاب اموزشی دارم ن ...

درخواست میدم ببین چی میگم عزیزم☕🌹

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم من تاپیک زدم نگفتی برای کدوم استان دردسر میشه من همدانم

خواهش می کنم بله گفتم باید ببینید استان شما چجوری هست یا اگر امکانش هست از دانشجویان همان جا پرس و جو کنید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خواهش می کنم بله گفتم باید ببینید استان شما چجوری هست یا اگر امکانش هست از دانشجویان همان جا پرس و ج ...

تقریباً بیست سی روز از قضیه گذشته حراست نگفته بیام سرپرستم چیزی نگفته

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

میشه بگی استرس دارم

گفتم

تقریباً بیست سی روز از قضیه گذشته حراست نگفته بیام سرپرستم چیزی نگفته

دانشجویی الان؟

میگم من زیر پست سیاسی کامنت نذاشتمبازم یعنی ممکنه دردسر بشه؟

نه نگران نباش کاری انجام ندادی که چرا انقدر اضطراب داری از اینجا قابل درک هست یکم آروم باش مطمئن باش چیزی نیست ولی دفعه بعد حواست باشه نگران نباش الان

بقیه کامنت ها رو هم بخون

خواندم

نه نگران نباش کاری انجام ندادی که چرا انقدر اضطراب داری از اینجا قابل درک هست یکم آروم باش مطمئن باش ...

حواسم هست اصلا صفحه اون آدم روزمره بود تا قبل اون فالوشم نداشتم اصلا حالم خوب نیست دارم یه بند گریه میکنم الان که فهمیدم چی شد به نظرت داستان میشه

حواسم هست اصلا صفحه اون آدم روزمره بود تا قبل اون فالوشم نداشتم اصلا حالم خوب نیست دارم یه بند گریه ...

نه عزیزم چیزی نمیشه مخصوصاً اینکه از این موضوع چند روز هم گذشته

نه عزیزم چیزی نمیشه مخصوصاً اینکه از این موضوع چند روز هم گذشته

مرسی گلم ممنونم  نمیدونی چقدر لازم داشتم یه همچین حرفی بشنوم خدا خیرت بده