2777
2789
عنوان

کمی متفاوت تر به زندگی نگاه کنیم

208 بازدید | 17 پست

داشتیم با ماشین تو خیابون

رد میشدیم که یه بنده خدایی از کوره

در رفت و به ما فحش داد!

همکارم برگشت و پرسید اون چی گفت؟؟

با اینکه هم تعدادمون تو ماشین

زیادتر بود و هم قوی تر بودیم،

جواب دادم هیچی...

حرفی که زد راه‌حلی برای مشکلات

ما نبود و ربطی به زندگی ما نداشت،

بگذریم.

باید یاد بگیریم که از بین تمام حرف‌های

دیگران، چه زشت و چه زیبا،

دنبال راه‌حلی برای مشکلاتمون باشیم

نه دنبال پاسخ دادن و درگیری ذهنی

برای هر حرفی!

مگر چقدر بیکاریم که دائماً دنبال حرف

و ذهن مردم باشیم!

آرامشمون رو به رفتار دیگران وابسته

نکنیم و قدر تک‌تک ثانیه‌های

زندگیمون رو بدونیم.

مگه میشه؟!

بله؛

اگه بخوایم میشه.

پول نمیخواد فقط یه لحظه سکوت

و عبور خرج داره.

بیاییم متفاوت‌تر به زندگی بنگریم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چه اروممنی ک عاشق دعوا کردنم میگفتم به هممون فحش ناموسی داد میریختیم سرش کلی کتکش بزنیم😀

😂😂😂😂😂 اینم یه درس بود.یوقتایی طرف مقابل خودش رو به نمایش میزاریم.هر کسی یه راه حلی انتخاب میکنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ابد دعوادرود بر دعوا😂

دختر من میخوام مردم به ارامش دعوت کنم  اومدی از راه به درشون کنی😂😂😂😂😂

خدای من چقد دارم این تمرین رو انجام میدم. ولی دیشب یه کاربر اینجا بهم الکی پرید از کوره در رفتم😔پشی ...

هر اتفاق مسئله ای به چشم پله رشد بهش نگاه کن.حتی اگه چند بار اشتباه کردی بگو از اول شروع میکنم

عالیونیازمن تواین لحظه همین متن......

خیلی عالی خوشحالم که بکارت اومد❤❤❤

اره نظر خودمم همینه. ممنونم واقعا بهت نیاز داشتم این لحظه🥰❤️

ما انسانیم اگه قرار بود اشتباه نکنیم خدا میشدیم.تا اشتباه نکنیم که متوجه نقصامون نمیشدیم.موفق باشی عزیزم❤

چقد اینجا رو جدی گرفتی

اره دقیقا مجازیه معلوم نیست طرف مقابل کیه چیه ارزشش رو داره یانه