2777
2789
عنوان

برا حاجت رواییتون کوثر میخونم

97 بازدید | 10 پست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

لطفا پیام مثبت و انرژی مثبت❤️ 

دوستان خوندم لایک میکنم ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرت بده

برای منم دعا کن♥️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خونمون رو عوض کنیم و از همسایه بد دور شیم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

سلام مریم خانممیشه لطفا با قلب پاکتون برام دعا کنین؟دعا کنین ما دونفر به صلاح هم باشیم و به هم، بدون ...

چشم عزیزم❤️ براتون کوثر خوندم و 30 تا صلوات فرستادم❤️ الهی بهترین و خوشبخت ترین عروس دنیا باشی❤️

سلام دوست عزیزم 

یجا خوندم شما از خانم ام البنین حاجت گرفتین 

التماس دعا دارم ازتون 

بیمارم خیلی درد دارم درگیرم همش 

خسته شدم 

میشه شما با دل پاکتون من حقیر دعا کنید 

خدا حاجت دلتون رو بده 

خیلی محتاج دعام 

سلام دوست عزیزم یجا خوندم شما از خانم ام البنین حاجت گرفتین التماس دعا دارم ازتون بیمارم خیلی درد دا ...

عزیزم ۵۰ تا صلوات میفرستم هدیه به خانوم آن ام البنین (ع) با ده تا حمد شفا برای حاجت روایی و سلامتی شما دوست خوبم🌹

برای اشتی کیانا و محمد و محمد دلش نرم شه و کیانارو ببخشه

عزیزم چله سوره طلاق رو بردارید ، روزی یک بار بخونید به اذن خدا بین زوجین آشتی برقرار میشه انشاالله 

منم برای حاجت رواییتون ۵۰ تا صلوات و سوره کوثر میخونم🌹