2777
2789

وسواس توهین به مقدسات و کلی تصاویر بد دیدن چند سال پیش این وسواسو داشتم خوب شده بود دوباره برگشته

بنظرتون برم روانپزشک خوب میشم توروخدا یچیزی بگید نمیتونم درس بخونم همش بفکر خودکشیم💔

منم دقیقنننننننننن همیننننمنن وسواسی داشتممممم و دیوونه میشدم سرش حتی فکره خود کشیم میکردم 

با روانپزشکی اینا مه نه 

ولی با ی مشاور مذهبی یت ی روحانی حرف بزن راهنماییت میکنه 

من خودم با ی روحانی حرف زدم و اون بهم گفت این فکرا ماله من نیستش و از سمته شیطانه و هیچ گناهی پای من نوشته نمیشه و راح حلش فقط بی اهمیت بودن بهشه اصلن نباید با هاش بجنگی و اهمیت بدی یا اینکه نذاری تو ذهنت بیاد بذار تو ذهنت بیاد  و اصلن برات مهم نباشه چون تو گناهی نداری 

من خودم اجازه میدادم تو ذهنم بیاد و برام دیگه مهم نبود و تموم شد ولی وقتایی مه اهمیت میدادم یت مقاومت‌ میکردم دیوونه میشدم سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقنننننننننن همیننننمنن وسواسی داشتممممم و دیوونه میشدم سرش حتی فکره خود کشیم میکردم با روانپز ...

همین اهمیت ندادن بهش خیلی عذاب اوره من کلا عذاب وجدان دارم حالم افتضاحه

اهمیت ندادن سخته هلیم سخت بود ولی با مرور زمان تونستم و خوب شدم اگه میتونی با ی روحانی حرف بزن

چقدر زمان برد؟

من دفعه پیش 1 سال و نیم درگیر بودم الان یک هفته هست برگشته

اون وقت باید بری یکم زبان فارسی خوندن یاد بگیری

برو گمشو به تو چه از بیکاری هی جواب منو میدی 

گفتم نفهمیدم توهین به مقدسات یعنی چی یعنی وسواس داره که خودش به مقدسات دیگران توهین کنه یا دیگران به مقدسات توهین کنن

مگه از تو پرسیدم هی خودتو میندازی وسط بیکار