2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن😭

107 بازدید | 12 پست

برا من کیسه بارداری و زرده تشکیل شد ولی هفته های رشد عقب میافتاد باید هفته نه باشم هفته شش بودم و تو همون هفته شش سقط کردم از بارداری میترسم دیگ😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونریزی داری؟سونا بقیایا داری؟من مثه تو حتی بچه هم تشکیل شداما چون هفته کم بودخودش سقط شدالبته سقط د ...

اره دادم گف دفع شده و قرص داد. شما پیگیر نشدی ببیتی دلیلش چیه شما هم هفته هات عقب میفته

اره دادم گف دفع شده و قرص داد. شما پیگیر نشدی ببیتی دلیلش چیه شما هم هفته هات عقب میفته

من تنبلی تخمدان دارم همسرم اسپرم ضعیف،داروخوردم باراول حامله شدم بایه باررابطه پوچ شد.بعدحامله نمیشدم اما بچه نمیخاستم جلوگیری نمی کردم بازحامله شدم این اتفاق افتاد،دیگه میخام پیگیری کنم واسه بعدی ان شاالله،ازالان میخام شروع کنم داروخوردن هرچندکه دکتزها میگن قعلا دارونخور دوماه قبلش بخور اما من گفتم الان،شماهم حتما یه دکترخوب برو،تاخدایی نکرده دفعه بعداینجوری نشه،همسرت ازمایش اسپرم داده،خودت ازمایشی چیزی دادی؟هنوز خونریزی داری؟

من تنبلی تخمدان دارم همسرم اسپرم ضعیف،داروخوردم باراول حامله شدم بایه باررابطه پوچ شد.بعدحامله نمیشد ...

من چکاب دادم قبلش پرولاکتینم سی تا بالا بود چهار تا قرص داد اما دوتاش خوردم باردار شدم دیگ نخوردم . و تیرویید داشتم ک قرص میخوردم تیروییدم دم مرز. شوهرم ازمایش نداد. اما با یه بار اقدام باردار شدم نمیدونم چرا اینجوری شد