2777
2789
عنوان

کمک کنید از پوشک گرفتن

66 بازدید | 22 پست

سلام.پسرم الان دویال و ۴ماهشه.نمیدونم چرا همکاری نمیکنه برا گفتن جیش و پی پی.فقط اگه تو ماشین بخایم بریم جایی میگه جیش دارم و یا اینکه برم مراسم فاتحه ای و اونجا میگه که جیش دارم یا پی پی.ولی تو خونه اصلا نمیگه.قبلا بیشتر میگفت الان هیچ..و اینکه شب موقع خواب که خانوشی زدم میگه و میبرمش.هرجی راه حل است بکار بردم از جایزه و قشنگ کردن دستشویی و رنگ انگشتی.نمیدونم چه کنم.موشک و شورت آموزشی هم بزارمش میسوزه.حرف زدنشم خوبه.میدونه جیش و پی پی هم بده و کثیفه.واقعا درمونده شدم

نباید منتظر بمونی تا خودش بگه... باید هر ۱۵دقیقه تا ربع ساعت بعداز خوردن مایعات یا غذا ببریش خودت... اگر میتونی براش یه دستشویی مدلایی صندلی بگیر دیگه راحت بشینه... اگر نه کم کم خودت ببر تا عادت کنه. من پسرمو تا میوه. اب میخورد میگفتم مامان بدو دستشویی حتی یه قطره هم داشت میبردم گاهی هم شیطنت میکرد اما اینقد تکرار کردم تا یاد گرفت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اینو از بچه فهمیدم که تا کوچیکه و حرف گوش کن باید دست به کار شد.

من یکو نیم سالگی پسرم رو از پوشک گرفتم خوبم همکاری کرد

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

میخام مرتب ببرم ایقد گریه میکنه و میگه ندارم

شاید سوز داره.

بهش مایعات زیاد بده که اخرش مجبور بشه بگه یا خودش بره چون دیگه خوب همه چیز رو میفهم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من فقط اینو از بچه فهمیدم که تا کوچیکه و حرف گوش کن باید دست به کار شد.من یکو نیم سالگی پسرم رو از پ ...

منم پسراولم  یه سال و۶ ماه کامل گرفتم.ولی دومی رواز شاید برج ۲ شروع کردم و مرتب میبرم.یه دو روز میگه بعد یه یه ماه نمیگه.

منم پسراولم یه سال و۶ ماه کامل گرفتم.ولی دومی رواز شاید برج ۲ شروع کردم و مرتب میبرم.یه دو روز میگه ...

نگفتنی خونه رو کثیف میکنه یعنی؟

باید تشویق کنی براش برچسب بخر بگو مامان بریم بچسبونیم و...

همه اینکارا رو کردم.حتی مداد بردم و کاغذ چسبوندم تو دستشویی که نقاشی کنه.وقتی کقاشی میککه میاد کلی خط میوشه و میگه مامان پی پی پی می اخه  و میره برگه رو میندازه تو دستشویی .یعتی قشنگ میدونه ولی نمیگه

شاید سوز داره.بهش مایعات زیاد بده که اخرش مجبور بشه بگه یا خودش بره چون دیگه خوب همه چیز رو میفهم

خیلی آب میخوره خیلی زیاد..هرجند بردمش دکتر گفتمش یه سنو شکمی براش بنویسه.دی‌ه فکرم به جایی قد نمیده