2777
2789

دوستان من سلفری دادم همچیز اوکی بود الان سونو انومالی میگن اب دور سرش بجای اینکه ۱۰ باشه ۱۴ چه خاکی بریزم سرم از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه 

گریه کنی آبش کم میشه؟😐 غصه نخور انشالله چیزی نمیشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

عزیز دلم گریه نکن جان دل به من گفتن بچت  مشگل داره تیغ بینیش کوچیک و وووو اب از دور ناف برداشتن فرستادن ازمایش و۱۷ میلیون گرفتن گفتن سالمه همش دکان هست و پول بالا کشیدن استرسی ک ب من دادن انقدر زیاد بود ک قلب بچه سوراخ و ضربانش بالا پایین و مشگل ساز شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا مشگلی ک اونا میگن نداش حتی قبلش اینقدر شعور نداشتن ک باهام صحبت کنن بعد زر بزنن ویزیت گرفتی ده دقیق زر بزن بگو محظ احتیات هست صد درصد نیست میگف کرومزومها  مشگل داره دنیا امد سالممم عاشقش میشی اینقدر خوشگله

بخدا دارم دیونه میشم بعد ۱۰ سال خدا بهم داده

کدوم شهری میخوای شمارمو بهت خصوصی بدم  باهم حرف بزنیم  در تماس باشیم چون بعدا خیلی پشیمون میشی بخاطر رفتارت هرگز خودتو نمیبخشی چون بعد داد زدن بزرگتر ک میشه کتک میزنی حتمااااااا باید همین حالا جلو داد زدن هاتو بگیری

[QUOTE=370936171]بخدا دارم دیونه میشم بعد ۱۰ سال خدا بهم بچت دلدرد داره یا کولیک خودت بعد غذاهات عرق نعنا بخور  تا اذیت نشه  واینکه  حتما غذای خودت  بموقع نیست و وقت نداری به روحیه و ظاهرت برسی استراحت کنی  تا اعصابت اروم باشه  برای من ویتامین ب ۶ ب۱۲ و ائ  گفتن برای پرخاشگری بخورم  ونتیجه عالی بود

سلام عکس سونوت رو بفرس برا سایت دکتر هست اونجا بهتر میتونن راهنماییت کنن تا اینجا و به دکتر زنانت بگو اون راهنماییت کنه .سونوگرافیت رو تو یه مطب دیگه مجدد انجام بدی به نظرم ارزشش رو داره

drhast.com