آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 عنوان هفته 36 بارداریم نه راه پس دارم نه راه پیش 264 بازدید | 21 پست حالا که نزدیک زایمانم شده از ترس به خودم میلرزم بچه سومم هست و طبیعی میترسم سکته کنم.نمیدونم چرا قبل بارداری دردا یادم رفته بود 1403/11/16 | 15:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنهان۸۴ عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 139 من کیست دارم قرص ضدبارداری میخورم الان 10 روزه منتظرم پری بشم هیچ ب هیچممکنه بارداری؟یا بخاطر کیسته؟امروز8 دکتر دارمدعا کنین بچه نباشه برای خودمو دلم دعا کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7446 من کیست دارم قرص ضدبارداری میخورم الان 10 روزه منتظرم پری بشم هیچ ب هیچممکنه بارداری؟یا بخاطر کیسته ... بعید میدونم بارداری باشه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 ایت الکرسی بخون ب این فک کن درد زایمان تموم میشه میرهاون فسقلی میشه مرهم زخمات دستای کوچولوش میکشه رو صورتت غمات یادت میرهتا میتونی ورزش کن دهانه رحم نرم شه اگر بتونی پیج خانم آبادی فالو کنی ورزششاش انجام بدی عالیه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مامان_طلا_خانوم عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2911 زایمان سوم که خیلی راحته من دومی تا رفتم بیمارستان به دنیا اومد حتی نتونستم برم رو تخت زایمان همونجا رو تخت
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 ایت الکرسی بخون ب این فک کن درد زایمان تموم میشه میرهاون فسقلی میشه مرهم زخمات دستای کوچولوش میکشه ر ... دعا کن برام.باشه حتما
20mehrbano عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 5438 فاصله اش چقدره با قبلی،منم طبیعی بودم سومی انقد زود دنیا اومد زود میپره بیرون ،ربطی هم به گشادی نداره بدن آماده تر هست 🥴امضام نمیاد
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 زایمان سوم که خیلی راحته من دومی تا رفتم بیمارستان به دنیا اومد حتی نتونستم برم رو تخت زایمان همونجا ... کار خاصی کرده بودی
ezf عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2388 منم بچه سومم باردارم ولی تا زایمان کلی مونده ولی خوب میگذرهبلاخره تموم میشه سکته واسه چی عزیزم خدا نکنه اتفاقا باید بلد باشی چ کنی معمولا بچه اول خیلی اذیت میشه آدم دوم و سوم بهتر میاد دستت چیکار کنی علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله صلی الله علیکیا اباعبدالله
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 دعا کن برام.باشه حتما تو هم برا من دعا کن مهربونم🥰 آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 فاصله اش چقدره با قبلی،منم طبیعی بودم سومی انقد زود دنیا اومد زود میپره بیرون ،ربطی هم به گشادی ندار ... 5 سال پیشدومی اوردم
مامان_طلا_خانوم عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2911 راستی سوره انشقاق زیاد بخون حتی تو دردابه آب دعای معراج و نادعلی تعدادش تو نت هست بخون آماده بریز تو شیشه بزار تو ساک دردت شروع شد بخوربا توپ هم ورزش کن این آخریا
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 مگه تو دو تا زایمان دیگه چیجوری گذشت؟؟ برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب