2777
2789
عنوان

به هیچ دردی نمیخورم

168 بازدید | 29 پست

۴ ساله پشت کنکورم اظطراب و استرس دارم همش میزنن توی سرم دانشگاه قبول نشدی هزار جور بیماری روانی و روحی گرفتم کشش انجام هیچ کاری رو ندارم چاق شدم هیچ مهارتی ندارم دلم میخواد بمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودتو سرزنش نکن

همه خیلی بیخود و بیجا کردن 

برن چاله چوله های زندگی خودشونو پر کنن

مگه همه چی ب درس و دانشگاهه؟تلاش کن نتیجه درست بگیری فکر نکن از کسی عقب افتادی ها الان خیلی ها هستن سنشون خیلییییی بیشتره تازه می‌خوان کنکور بدن و بعدش هم خیلی موفق میشن

اونایی سریع رفتن دانشگاه الان توی بازار کار شغل مناسب دارن ؟

ن والا یکیش خود من 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

باباااا باور کن توی کنکور و دانشگاه هیچی نیست

الکی وقت خودتو هدر نده

اکثرا شغلی که دارن کاملا متفاوته با رشته‌ای که خوندن.

یه مهارت که علاقه داری یاد بگیر

خیاطی آرایشگری بافتنی عکاسی کامپیوتر زبان نقاشی

هرچی :)

اصلا خودتو سرزنش نکنهمه خیلی بیخود و بیجا کردن برن چاله چوله های زندگی خودشونو پر کننمگه همه چی ب در ...

بیشتر علت قبول نشدن همون خانوادست با اون همه حس بدی ک به بچه منتقل میکنن چطور بتونه تمرکز کنه خانواده‌ گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی هم خود طوفان... 

بیشتر علت قبول نشدن همون خانوادست با اون همه حس بدی ک به بچه منتقل میکنن چطور بتونه تمرکز کنه خانواد ...

پدر و مادر گاهی طوفان میشن برای همون حرف فامیل دوزاری اطرافیان دوزاری

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

اصلا خودتو سرزنش نکنهمه خیلی بیخود و بیجا کردن برن چاله چوله های زندگی خودشونو پر کننمگه همه چی ب در ...

من همه بدبختیم سر اینه که آزادی ندارم نزاشتن که داشته باشم الان خیلی عقب افتادم از همسنای خودم وگرنه حرف بقیه اگه برام مهم بود که پشت کنکور نمیموندم ۴ سال

باباااا باور کن توی کنکور و دانشگاه هیچی نیستالکی وقت خودتو هدر ندهاکثرا شغلی که دارن کاملا متفاوته ...

علاقه داشتم ولی دیگه ندارم نقاشی کارای فنی کاردستیم خیلی خوب بود خیلی علاقه داشتم ولی نزاشتن ادامه بدم علاقه امو

بیشتر علت قبول نشدن همون خانوادست با اون همه حس بدی ک به بچه منتقل میکنن چطور بتونه تمرکز کنه خانواد ...

من امسال هم خواستم بخونم ولی خب حمایتم نکردن همینطور سال های قبل