2777
2789
عنوان

زن باردار میتونه ماشفیت بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
دارو نیست پودر قارچ صدفی و موزه

این.چیزای گیاهی بیشتر از دارو ها ممنوعه 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نه باید بره دکتر تغذیه رژیم مخصوص بارداری بهش بده

عه دکتر تغذیه برای زن باردار هم رژیم غذایی میده؟

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دکترش بپرسه اما بنظر من که اصلا درست نیست ! بارداره اینا اثرات سو روی بچه داره!!!

گفتم بیشتر سبزیجات و غذاهای رژیمی مصرف کنه ولی نباید رژیم بگیری 

قبل بارداری باید میگرفت الان ک دیگه ضرر داره رژیماینی ک گفتی نمیدونم گیه

عزیزم دستگاه جلوگیری ده ساله داره پسرش شش سالش شده بنده خدا پریود نشد و فهمید باردار شده با دستگاه 🥴 

گفتم بیشتر سبزیجات و غذاهای رژیمی مصرف کنه ولی نباید رژیم بگیری

خب پس اگر سلامتی بچشو میخواد نخوره!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ممنونم عزیزم بهش میگم مرسی

به دوستت بگو از غذات و میوه و سبزیجاتت کم نکن ..قند و شکرو حذف کنه..شاید زیاد لاغر نشه ولی چاق هم نمیشه..چون حاملگی خودش چاق کنندس 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چیه*

پودر قارچ صدفی و موز میگن کسی که میخواد لاغر بشه یه قاشق قبل از غذا کسی که میخواد چاق بشه یه قاشق بعد از غذا مصرف کنه

خب پس اگر سلامتی بچشو میخواد نخوره!

همون شیرینی جات مصنوعی مصرف نکنه با غذاهای چرب فکر کنم اکی میشه وزنش زیاد بالا نمیره

به دوستت بگو از غذات و میوه و سبزیجاتت کم نکن ..قند و شکرو حذف کنه..شاید زیاد لاغر نشه ولی چاق هم نم ...

ببین من گفتم بهش این دوستم قدش ۱۵۸وزنش ۸۶هست خیلی ناراحته میگه میترسم مشکل پیش بیاد