2777
2789

خودم مدیر مدرسمون  

تا ابد ازش متنفرم با همه ی وجود

من خیلیم درسخون بودم 

با همه دبیرا هم اوکی بودم و علاقه متقابل داشتیم هیچوقت اهل بی احترامی و اینام نیودم ب هیچ وجه 

قانون مدرسه رو هم هیچوقت زیر پا نذاشتم  

ولی مدیر منفور ترین آدمی بود ک دیدم 

وای نمیتونم این تنفرمو نشون بدم 

فقط ادعا میکرد ک من بهترین مدیرم ،چ جوری ؟با سختگیری 

اونم سختگیری بیجا 

ضایع کردن آدم 

کلا من ی لحظه توفکر میرفتم فوری زنگ میزد ب بابام بعد ی چیزای هم سر هم میکرد 

ولی عوضش سال اخر مدیرمون عوض شد ،هر چی از ماهیش بگم کمه 

اونم سختگیر بود ،ولی ب جا ،ن هارت و پورت الکی 

کلی خانم شیک و باکلاسی بود و در عین حال مقید 

همه بچه ها عاشقش بودیم 

ولی بازم تاثیر مدیر اولی اینه ک دید خوبی نسبت ب هیچکدوم از مدیرای ایران و مدرسه هاش ندارم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

کسی که عاشقش بودم 

خودشو خانواده ش باعث شدن من از ی دختر شاد و احساساتی تبدیل بشم به ی آدم سرد و بیخیال 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم منفورترین آدمیه که دیدم 

ازش متنفرم باعث عذاب کشیدنه من پیچه هام شد

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

پدرشوهرم منفورترین آدمیه که دیدم ازش متنفرم باعث عذاب کشیدنه من پیچه هام شد

بچه هام

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

کسی که عاشقش بودم خودشو خانواده ش باعث شدن من از ی دختر شاد و احساساتی تبدیل بشم به ی آدم سرد و بیخی ...

عزیزم🥺 آرزو دارم ب بهترین حالت برسی

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

واقعا بعضی از مدیرا و معلما عقده ای هستن اصن مریض روانی هستن ایشالا نسلشون منقرض بشه منم از مدیر دبیرستانمون متنفر بودم و هستم و یکی از دوستای دبیرستانم خیلی آدم عوضی دو رو دو رنگی بود که خداروشکر زود فهمیدم و گذاشتمش کنار 

تو کل زندگیم منفور آدمی ک دیدم بابام بود

عزیزم🥺❤️

دومادمون یکاری کرد افسردگی شدید بگیرم

🥺🥺الهی عزیزم 

شخصی که تو ۱۶ سالگی باهاش دوست شدم منفور ترین ادم دنیاست امیدوارم خدا جواب کاراشو بده هیچ وقت حلالش ...

ببین بدی هاشون چقدره ک ادم حاضر ب بخشش نیست

اوایل جوونی ۱۸ سالگیمبرادر زن داداشم یا به عبارتی 😂پسر دوست بابام

😁😁