2777
2789
عنوان

کادوی عروسی دختر خواهر شوهر

929 بازدید | 44 پست

بچه ها من ۱۴ سال پیش عروسی کردم خواهرشوهرم کادو یه النگو خریده بود خیلی نازک که قیمتش دوربره هفتاد هزار تومان بود.ما شهرامون دوره از خواهرشوهرم اینا.پارسال  خالم فوت شده بود دوهفته بوددعوت کردن عقد دختر خواهر شوهرم من نرفتم بعد هم که من گلایه کردم خالم فوت شد یه خدا رحمت کنه نگفتین !عروسی هم گرفتین قسم خورد نشنیده که، بماند(شوهرم گفت بهشون نگفته بودم)یه ماه پیش عروسی دخترش دعوت کردن رفتیم شهرشون شامو عروسی، یک تومان شب دادم پاتختی هم ۵۰۰ دادم من به دختر خواهرم هم چند ماه پیش اینطوری دادم.البته به شوهرم گفتم تو تصمیم بگیر واسه کادو دادن اونم بهم چیزی نگفت من این مقدار پولو پیشنهاد دادم.البته اینم بگم بعد عروسی من ۱۳ ساله اصلا خونم نیومدن ما چند بار عید اینا رفتیم عیدی بردیم ولی اونا اصلا نیومدن تنها عروسیم کادو دادن.ولی برادر شوهرام بیشتر از ما کادو دادن البته اونا باهم رفتو امد دارن  به خیرو شر هم می رن چون تویه شهرن حالا سوالم اینه به نظرتون کادو کم دادم؟؟؟؟اینم بگم دلم ازش پره موقعی که پدر شوهرم فوت کردن  من تازه عروس بودمرفته بودیم خونه پدر شوهرم تو اون چند روز به شدت منو اذیت کرد همش تیکه می پروند کفشامو گذاشته بود زیر پاش له کرده بود پیش همه مهمونا تیکه می انداخت کاملا ابرومو برد پیش مهمونا.ازش دل خوشی ندارم.

اینجور وقتا تایم مناسبی واسه تلافی نیست 

کم دادین هدیه 

الان فامیلای درجه چندم ی تومن میدن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم کم‌دادی خدایی البته از نظر خودم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اینجور وقتا تایم مناسبی واسه تلافی نیست کم دادین هدیه الان فامیلای درجه چندم ی تومن میدن

اخه واقعا نمی تونم تلافی کنم گفتم بزار بسوزه خیلی بدون دلیل اذیتم کرده بود تیکه انداخته بود

حالا کاری به بقیه شرایطی که گفتین ندارم اما بالاتره اونا کادو طلا دادن حالا هر قیمتی 

شما هم میتونستی جبران کنی تا زیر منت کسی نباشی 

کاری به صمیمی بودن یا نبودنشون ندارم 

صرفا برا اینکه زیر دین کسی نباشین