2777
2789
عنوان

از زندگی با مادرشوهر بگین

178 بازدید | 17 پست

من مجردم ولی دوست دارم ازدواج کروم با خانواده شوهرم زندگی کنم خودم خانواده خوبی ندارم 

یه جوری هستیم که اصلا سر یه سفره هم نمیشینیم 

زندگی با خانواده شوهر چطوری 

😳

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

اینکه دلیل نمیشه بری بامادرشوهرزندگی کنی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاح

کل سال سرشون تو اتاق مابود. رسما منو نوکرشون میدونستن عنترا با اینکه وضع خیلی پایینتری نسبت ب خانواده من داشتن 

اومدم سرایداری راحت شدم ازون وضع 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

تا گردن توی عن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

خیلی بده اصلا این اشتباه رو نکن من یه مدت زندگی کرده زندگی رو برام زهر کرده بودن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

واقعا

آره برای همه چیزم گیر میدادن اصلا تو خونه خودم راحت نبودم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من آدم صبور کم توقعی ام بنظرتون نمیتونم زندگی کنم

مگه ما ادم پرتوقعی بودیم؟ شوهرامون خوب خانوادهاشون ........

ماهاهم بساز بودیم

ولی از قدیم میگن دوتا سینه توتن بهم میخورن اینکه ادمیزاده

با دوتا فرهنگ متفاوت وووووووووو

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻