2777
2789

نمیدونم برای چیه خودتو تمیز کن لباس تمیز بپوش و نمازتو بخون

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره هست اگه زیاده باید برا نماز فیلم کنی اگر متوسطه باید برا هر نماز وضو بگیری و لباستو پاک کنی و اگر هم کمه عادی وضو بگیر و لباست پاک باشه نماز بخون

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

استخاره هست اگه زیاده باید برا نماز فیلم کنی اگر متوسطه باید برا هر نماز وضو بگیری و لباستو پاک کنی ...

اگه زیاده برا هر نماز غسل کنی 

اشتباه تایپی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بهتره از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی ولی اگه اشتباه نکنم حکم استحاضه رو داره که طبق احکام همون استحاضه ...

آخه اصلا شبیه خون نیس و کل روز یه بار میبینم

نمیدونم چه غسلی باید انجام بدم؟

استخاره هست اگه زیاده باید برا نماز فیلم کنی اگر متوسطه باید برا هر نماز وضو بگیری و لباستو پاک کنی ...

آره خیلی کمه 

من نمیدونستم یعنی این چند روز که نماز نخوندم باید قضا

بخونم؟و اینکه چه غسلی انجام بدم منظورم اینه نیتش چی باشه

آره خیلی کمه من نمیدونستم یعنی این چند روز که نماز نخوندم باید قضابخونم؟و اینکه چه غسلی انجام بدم من ...

غسل استحازه. خیلی که کنه که فقط لباستو پاک کن و وضو بگیر و نماز بخون 

من نمی‌دونم که چقده برا احتیاط برا هر نماز  وضو بگیر 

در آخر که تمام شد هم یه غسل استحازه کن. 

اره غذای نمازم باید بخونی