2777
2789

دختر من شیرخشکی ، سینه خودم اصلا شیر نداشت و دخترمم سینه نگرفت ، دیگه به ناچار شیرخشکی شد ، عاشق پستونک هم هست ، هرجا میرم فقط باید بشینم جواب اینو اونو بدم که واااااای چرا بچت شیرخشکی تقصیر خودت بود ، حتی زنداییم می‌گفت دخترت نازا میشه 😐 مادر شوهرمم زنگ زده میگه چرا قرص آهن میخوری تو که بچه شیر نمیدی ، به خدا دیگه خسته شدم شیر خشک میدم بهش سم که نمیدم بهش از این به بعد می‌خوام بخدا دیگه رک بگم انتخاب خودم بوده شیر خشک بدم مگه پولشو شما میدید ، به پستونک خوردنش هم گیر میدن که دهنش گشاد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامان من میگن وای چون شیرخشکیه تو ۷ ماهگی ۴ دست و پا نمیره😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

لبخند ژکوند بزن و جوابشونو نده 

اینجوری بیشتر میسوزن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خواهر زاده منم اینجوری بود خب چه اشکالی داره شیر نداشتی پستونکم دوس داره الانم خواهرزادم ۶ سالشه حاظر نیست پستونکشو کنار بزاره اصلا خیلیم بامزس ب نظر خودمون🤣

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

چون تو عصر جاهلیت موندن،فقط مادرشوهرت که چون بچه شیر نمیدیی باید سرتو بزاری دور از جون بمیری به درد نمیخوری دیگه ،جالا شیشه و پستونک و میبینه چرا مادر شوهرت در جریان قرص خوردنت هم هست