2777
2789
عنوان

زندگی با بچه شوهر😵‍💫

701 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها من سه ساله ازدواج مجدد کردم و یک دختر دارم شوهرمم همینطور اونم یک دختر داره، این روزا واقعا زندگی کردن با وجود دخترش برام خیلی خیلی سخت شده احساس میکنم هرچی بزرگتر میشه داره بدتر میشه

با این وجود که من واقعا بین بچه خودم و اون فرقی نمیذارم اما این بچه وقتی که باباش هست اصلا از من حرف شنوی نداره اصلا انگار منو نمیبینه ، شبها پیش منو باباش میخوابه اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کنید و تحمل و با صبوری باهاش صحبت کنید 

ایشالا خوب میشه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

تو برو جای دیگه بخواب. باباش یاد میگیره چه برخوردی کنه یاهاش

چ کاربر قدیمی بنازم🤌🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

صبر کنید و تحمل و با صبوری باهاش صحبت کنید ایشالا خوب میشه

واقعا با صروری حرف میزنم اما دیگه واقعا دارم کم میارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم سعی کن با آرامش موضوع رو حل کنیمیدونه شما مادرش نیستی؟رفتار شوهرت با دخترا چجوریه؟

رفتار شوهرم خوبه مثل همه پدرها اما کلا خیلی به بچه رو میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم بگم خیلی مادرشو میبینه احساس میکنم اونا پرش میکنن

مادر چرا باید پرش کنه؟ اگ باباشو دوست داشت میموند.دلیلی نداره آشوب درست کنه بچه خودش آسیب میبینه

خودت دیگه بچه داری میدونی چطوریه. ی وقتا بد قلق میشن