2777
2789
عنوان

بیاید بگید بچم طبیعیه

81 بازدید | 10 پست

دختر من اردیبهشت دو سالش میشه 

مامان ، بابا ، آبجی ، دد ، آب ، آم ، آی ، جوجو ، نی نی ، ده ، دو ، پا ، مو ، بو ، نه ، لالا ، آلا ، اینه ، اه اه ، اوه اوه ، هوا ، علی ، هوهو چی چی ، هاپو ، ماه ، هیس ، عه ، من 

صدای گاو ، صدای هاپو

دو کلمه ای هم میگه مثلا : مامان آب ، مامان آم ، بابا دد، آبجی لالا ، بابا هوا ، و ...

میترسم لعنتی ..... میترسم 

اگر مادر نیستید نظر ندید با احترام 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط گفتارش مشکل داره باهاش بیشتر کار کن بین پیشرفت می‌کنه اگه علایم دیگه مثل عدم توجه و درک پایی ...

پسر شما الان حرف میزنه ؟ مشکلش چی بود ؟ 

پسر شما الان حرف میزنه ؟ مشکلش چی بود ؟

پسر من تا دو سالگی فقط در حد چند تا کلمه می‌گفت توجه و تمرکزش هم پایین بود متخصص مغز و اعصاب بردم گفتار درمانی تجویز کرد با یه قرص که خیلللی پیشرفت کرد الان چهار سالشه همه چی میگه تقریبا ولی هنوز نامفهومه دوباره گفتار میبرم اوایل مشکوک به آتیسم گفتن چون تاخیر گفتار یکی از علایکش هست که بعدا رد کردن و تاخیر بود فقط 

پسر من تا دو سالگی فقط در حد چند تا کلمه می‌گفت توجه و تمرکزش هم پایین بود متخصص مغز و اعصاب بردم گف ...

بجز تاخیر علائم دیگه ای داشت ک گفتن اتیسم؟

بجز تاخیر علائم دیگه ای داشت ک گفتن اتیسم؟

نه مشکل آنچنانی نداشت فقط گفتارش بود و کمی نسبت به همین آش درکش پایین تر بود ولی گفتن اگه ارتباط چشمی نداشته باشه کارهای تکراری زیاد مثل دور خودش چرخیدن یا به جایی خیره شدن واکنش به اسم خودش نداشتن با دیگران و خصوصا بچه ها ارتباط نگرفتن فعالیت زیاددد یا کم تحرکی و ...می‌تونه نشانه ی اویسم باشه

نه مشکل آنچنانی نداشت فقط گفتارش بود و کمی نسبت به همین آش درکش پایین تر بود ولی گفتن اگه ارتباط چشم ...

نه هیچکدوم رو نداره فقط گفتاره ، خب برا شما ک اینارو نداشته چرا گفتن اتیسم

ماشالله بچه ت عالیه چکارش داری عیب روش میزاری تو رو خدا ایقد خودتونو عذاب ندین من بچه هام دوسالگی حتی بابا یا مامان نمیگفتن به خدا قسم هیچ ولی یهو دوسال ونیگمی زبون شش متری درآوردن اگه جای من بودین چه میکردی من یه دد هم نمیگفتن 

نظرشمام محترمه

ماشالله بچه ت عالیه چکارش داری عیب روش میزاری تو رو خدا ایقد خودتونو عذاب ندین من بچه هام دوسالگی حت ...

بخدا دارم دق میکنم ، همش نگاه میکنم بهش اشک میریزم ... 

بخدا دارم دق میکنم ، همش نگاه میکنم بهش اشک میریزم ...

نه بابا حساس شدی اوتیسم بیشتر تو پسرها شیوع داره بعدم بچه های امروزی بیشتر تو گوشی وتلوزیونن کمی تاخیر دارن وطبیعیه من که به شوهرم میگفتم بچه هات عقب مونده ن اتیسم دارن میگفتم ببریم متخصص دادمیزد خودت عقب افتاده ای حق نداری حرف دربیاری برای بچه های من و خداروشکر الان راضی ام کلی وراج شدن شبا نمیزارن بخوابیم تو هم حوصله کن صبورباش زمونه طوری شده همه بچه ها اکثریت تاخیر دارن 

نظرشمام محترمه