2777
2789

اینکه گفتی دخالتی نکردی چ ربطی داشت مگه باید میکردی وقتی زندگی اونه😐😐😐😐

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه راضی نیستی😂

حیفه این روزا با دلخوری سپری شه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

داداش من ۴ ساله باهاشه

مادرم رضایت نداده هنوز 

دختره نمیگم بده ولی خوب وصله ما نیست 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

داداش من ۴ ساله باهاشهمادرم رضایت نداده هنوز دختره نمیگم بده ولی خوب وصله ما نیست

چی بگم داداش من پاشو تو یه کفش کرد که من عاشق اینم 

زندگیم تک دخترمه🩷

بیخی به دل نگیر سعی کن کاری نداشته باشی معمولی رفتار کن

هنوز چیزی نشده دشمن هم شدیم نمیدونم چند روز پیش بود من پیش داداشم بودم با اون داشت صحبت می‌کرد داداشم خیلی شوخی میکنه برگشته بهش میگه خواهرت کنارته جوگیر شدی😂

زندگیم تک دخترمه🩷