2777
2789
عنوان

ست مبلمان و اتاق خواب

86 بازدید | 12 پست

دخترا من کلا تم خونمو سفید طوسی و مشکی انتخاب کردم همه چیزم سیلوره هیچ چیز طلایی ندارم جز جاکفشیم ک یراق آلاتش طلاییه بنظرتون میز تلویزیون رو ستش بگیرم و مبل و سرویس خواب رو با یراق الات سیلور بخرم زشت نمیشه؟؟ اخه بدلم نیست کامل طلایی باشه  ولی دلم میخاد ست باشه.  نظرتون چیه 

والا هرجور صلاح میدونید اما طلایی شیک نیست دیگه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سفید و طوسی خیلی خوشگل تره .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

هر چی دلت میگه همونو انجام بده 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
من تا پارسال وسایلم نقره ای بود دلمو زدطلایی کردم همه رو🥰خیلی نقره ای در نقره ای نکنمکمل انتخاب کن

اره درسته اینجوری یکنواخت میشه تصمیم گرفتم یراق الات رو طلایی انتخاب کنم ک با طلا کوب قالیام ست بشه 

ولی درکل همه چیزمو ساده و استیل برداشتم وسایل آشپزخونه رو ک از مد نیوفته

اره درسته اینجوری یکنواخت میشه تصمیم گرفتم یراق الات رو طلایی انتخاب کنم ک با طلا کوب قالیام ست بشه ...

خوبه اینجوری

یکار کن ک هم بتونی از وسایل طلایی استفده کنی هم نقرع ای

طلایی ام خیلی ترند شده تازگیا خیلی ام قشنگخ

جفتشم قشنگه لامصب

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

خوبه اینجورییکار کن ک هم بتونی از وسایل طلایی استفده کنی هم نقرع ایطلایی ام خیلی ترند شده تازگیا خیل ...

آره درسته عزیزم مرسی همینکارو میکنم چون سرویس خوابم سفیده با نقره ای یخورده بی روحه باطلایی انتخاب میکنم 😍😍😍😍

طلایی و نقره ای همیشه رو بورسن تو لوازم خونه جز رنگای اصلین