2777
2789
هیچی مثل تمیز کردن آشپزخونه سخت نیست من آشپزخونه رو تمیز کنم دیگه باقیشو انجام میدم سریع فعلاً سقف آ ...

تنت سلامت باشه من بیشترین سختی رو تو اتاق خواب دارم چون هرسال همه شو بطور کامل میشورم اینجوری حس بهتری میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنت سلامت باشه من بیشترین سختی رو تو اتاق خواب دارم چون هرسال همه شو بطور کامل میشورم اینجوری حس بهت ...

ممنونم عزیزم،،،،همچنین.

خسته ی کار نباشی،،،،کار خوبی می کنی،،،،تمیز کردن حس خوبی میده آدم خسته میشه اما حس تمیزی بعدش عالیه.

❤️❤️ 

ممنونم عزیزم،،،،همچنین.خسته ی کار نباشی،،،،کار خوبی می کنی،،،،تمیز کردن حس خوبی میده آدم خسته میشه ا ...

اره خیلی کیف میده دومین دلیلی که همه چی رو میشورم فامیل بد ذات زیاد داریم یکی دوبار تو خونم دعا و جادو جنبل پیدا کردم بخاطر همین همه وسایل هارو میسورم و ایه میخونم که هم انرژی منفی بره هم اثر دعا بره 

هیچی مثل تمیز کردن آشپزخونه سخت نیست من آشپزخونه رو تمیز کنم دیگه باقیشو انجام میدم سریع فعلاً سقف آ ...

بنظرم آشپزخونه راحتتره، برداشتن مبل و تخت مشکله حتما باید کسی باشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هیچکدوم،به ترتیب تراس،اتاق کار،اتاق خواب،حمام،سالن،آشپزخونه،دستشوئی

خب اول پذیرایی رو تمیز کردی قبل اشپز خونه منم اشپز خونه رو اخر سر میزارم چون حس میکنم موقع تمیز کاری دیگر اتاق ها و پذیرایی گرد و خاک داره 

خب اول پذیرایی رو تمیز کردی قبل اشپز خونه منم اشپز خونه رو اخر سر میزارم چون حس میکنم موقع تمیز کاری ...

بنطر من چون موقع تمیز کردن هر قسمتی از خونه به آشپزخونه نیاز داریم و توی رفت و امد هستیم،بهتره بزاریمش واسه آخر،تا مطمئن باشیم دوباره توی آشپزخونه ریخت و ریز نمیشه

من همه پتو بالشاو لباسامونو شستم امروز اتاقمونو رنگ میزنیم و فرشارو میدم قالیشویی

ما شاالله ان شاالله تنتون سلامت باشه

من فرشا رو تازه دادم شستن

دیوارا هم باید زنگ بزنم نصاب بیاد کاغذ دیواریا چند جایی پسرم پاره کرده درستشون کنه

کابینتا هم بریزم بیرون چون چندتایی سوسک دیدم