یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
من فردا امتحان دارم یه کتاب و تموم کردم یکی مونده 😂😐
امتحان ما به زبون دیگس هنوز امید دارم میرسم میدونی چرا؟! چون شب شده نخوابمم میخونم (از سری بدبختی دانشجویی)
برای همین امیدوارم تو هم امیدوار باش من بعضی وقتا تو ۴۸ ساعت ۲ ساعت میخوابم😂😐
دراینده یه آدم مسن و بدبخت که هیچی نشده و دقیقا درسشو نخونده و داره تو گند خودش غلط میزنه در آرزوی اینه که هر دقیقه که الان تو داری هدرش میکنیو بهش برگردونن و همین کاریو بکنه که تو الان باید تنبلیو بذاری کنار و بکنی(درس بخون)هشدارجدی از اینده
عزیزم به چه زبونی هست رشته چی هست به منم انگیزه بده حسش نیست بخوانم
به انگلیسی به ترکی قر و قاطی
به عنوان کسی که تو مسیر زندگیش خیلی درس خونده میگم درس خوندن بهترین کار دنیاس حرف ادما که میگن ول کن درس و رو اصلا گوش نده . تا حدی که میتونی بخون فارغ از ادما
من که میخوام بخوانم ولی اصلا سرکلاس یاد نمیگیرم غذاب اصلا شاید هوشش رو ندارم نمیدونم کدوم کشوری چر ...
شاید حواست و کامل سر کلاس به درس نمیدی
تو کلاس قرار نیس همه مطالب و یادبگیری !!! اینکه بتونی ۵۰ یا ۶۰ درصد مطالب و یادبگیری کافیه بقیه رو تو خونه باید تمرین کنی
هوششم داری
از اول علاقه داشتم تو یه کشور دیگه تحصیل کنم
شاید حواست و کامل سر کلاس به درس نمیدیتو کلاس قرار نیس همه مطالب و یادبگیری !!! اینکه بتونی ۵۰ یا ۶۰ ...
کاش داشتم هوشش رو حداقل البته من ی ذره هم تنبلم ولی خوب نمره هام اصلا اصلا خوب نیست افتضاحه دیگه ناامید شدم مثلاً بچه ها یاد میگیرن ولی من نه باید برم کلاس اینا