2777
2789
عنوان

بیاین حالم خیلی بده

154 بازدید | 14 پست

امروز رفتم دکتر زنان ، واسه بکارت ، بهم گفت پردت ارتجاعیه و خیلیییی بازه انگار صدبار رابطه داشتی حتی خودشم باور نمیکرد که رابطه نداشتم منو فرستاد گف برو پزشکی قانونی گواهی بده اونم یامیده یا نه اگه تشخیص بده رابطه داشتی نمیده

گف پردت خیلی بازه هیچ لبه ای نداره

خیلی حالم بده ، لطفا روشن فکری هم درنیارین خانواده ام اینجورین باید باکره باشم اماالان انقد حالم بده یه ساعته دارم گریه میکنم هیچ رابطه ای نداشتم

دلم میخواد بمیرم فقط بمیرم کاش میتونستم  قرص برنج گیر بیارم

خوب عزیز...یه دکتر دیگه هم برو معاینه شو....اگر نظرش با این دکتر یکی بود...برو پزشک قانونی.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یه دکتر دیگه برو

اون متخصص زننان بود ک رفتم گفتم ماما نرم شاید درست تشخیص نده دیگه حتی پولم تدارم من خودم تنهایی رفتم اول خاستم از خودم مطمئن شم بعد باخانواده برم 

خب ی دکتر دیگ برو بعد پزشکی قانونی اونا کارشون خیلی دقیقه غصه نخور

اون متخصص زننان بود ک رفتم گفتم ماما نرم شاید درست تشخیص نده دیگه حتی پولم تدارم من خودم تنهایی رفتم اول خاستم از خودم مطمئن شم بعد باخانواده برم 

خوب عزیز...یه دکتر دیگه هم برو معاینه شو....اگر نظرش با این دکتر یکی بود...برو پزشک قانونی.....

اون متخصص زننان بود ک رفتم گفتم ماما نرم شاید درست تشخیص نده دیگه حتی پولم تدارم من خودم تنهایی رفتم ...

نگفت از استرس این طوریه؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

لطفاً واسم دعا کنید صلوات بفرستید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

مادرم پرده ش ارتجاعی بوده 

میگه دوماه بعد ازدواج رفتم دکتر زنان گفته باکره ای

بخدا خود دکتر زنان میگه بکارت قابل تشخیص نیست مگه اینکه زیاد رابطه داشته باشید از طریق چین های اطراف واژن بشه تشخیص داد 

مراجعه کن دکتر دیگه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀