2777
2789
سلام بله من دقیقا دو ترم مونده تموم کنم شروع کردم میخونم برا آزمون وکالت

چطور شروع کردین ، روزی چقد مطالعه دارین ؟

من از مهر شروع کردم استمرار دارم ولی تایمش کم و زیاد میشه

بعد ی سوال ما سال ۴۰۵ میتونیم ازمون بدیم درسته؟

ینی دوسال وقت داریم بخونیم قشنگ مطالبو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور شروع کردین ، روزی چقد مطالعه دارین ؟من از مهر شروع کردم استمرار دارم ولی تایمش کم و زیاد میشهبع ...

خیلی عالی 

من تقریبا یک ماهه شروع کردم چون پایه ام ضعیفه مجبورم زیاد وقت بزارم  

ببیند به احتمال خیلی زیاد سال بعدی 1404 هم بتونیم آزمون مرکز وکلا شرکت کنیم ولی کانون رو نه ،چون مرکز اجازه ثبت نام رو به ترم آخری ها میده 

شما خانمی ولی برای آقایون کارت پایان خدمت هم الزامیه ،چون  من کارت پایان خدمت هم دارم یه پرسو جو کردم دیدم میشه سال بعد شرکت کرد تو آزمون .

مطالعه ی من اینجوریه که فعلا دوتا درس مدنی و جزا رو میخونم و توی درس مدنی ویدیو هم میبینم ، هر روز قبل شروع مطالعه یه مرور کوچیک دارم ، زمان مطالعه من فعلا کمه تقریبا 4 یا 5 ساعته ولی رفته رفته میخام بیشترش کنم 

خیلی خوبه که شما استمرار دارید 👏 مهم ترین بخش همینه ، خودم روی دانشگاه اصلا تمرکز ندارم فقط در حد پاس کردن دروس هستش

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خیلی عالی من تقریبا یک ماهه شروع کردم چون پایه ام ضعیفه مجبورم زیاد وقت بزارم ببیند به احتمال خیلی ...

شما آزمون ارشد نمیدید؟

امروز یکم پرس و جو کردم با این اوضاف گفتم اول ارشد بدم با گواهی تحصیلی میشه داد تا مدرکت بیاد بعدش برم سراغ ازمون وکالت واسه سال بعدش

نه من مرکز رو قبول ندارم چون واسه خانما ی سری حساسیت و محدودیت دارن منم اصلاا نمیتونم کنار بیام😂 چادر و ...

عه اگ پایه ضعیفی دارین مدنی کتاب توکلی رو بخونید خیلی خوبه ، جزا هم شرح آزمونی غفوری کامل و جامع هستش

من ترم ۶ فعلا که شغل آزاد دارم هر وقت مدرک گرفتم میخونم واسه وکالت

البته خیلی چیزا داره میشه بری تعزیرات تو شورای حل اختلاف یا به عنوان کارمند ساده دادگستری کار کنی

من ترم چهارمم ولی از الان هدفم سردفتریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من ترم ۶ فعلا که شغل آزاد دارم هر وقت مدرک گرفتم میخونم واسه وکالت البته خیلی چیزا داره میشه بری تعز ...

اره دنیای کار حقوق خیلی گستردس خوشبختانه ، اما با مدرک ارشد بری سرکار بهتره واسه کارمندی 

موفق باشی عزیزم

قربونت گلم همچنین💝

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شما آزمون ارشد نمیدید؟امروز یکم پرس و جو کردم با این اوضاف گفتم اول ارشد بدم با گواهی تحصیلی میشه دا ...

آزمون ارشد رو متاسفانه نشد ثبت نام کنم 😅 ایشالا سال بعد شاید هم کلا بیخیال ارشد شدم 

پس شما هم مرکز گریزید😂👌 درسته کانون خیلی بهتره و.... ولی من می‌خوام بخونم و شرکت کنم برام زیاد فرقی نداره 

آرع غفوری خیلی خوبه 👌جزای عمومی رو تموم کردم 

برای مدنی جزوه شعبانی رو همراه با کلیپ های تدریسش دارم میبینم ، مدنی واقعا سخته 🙁😂 شنیدم میگن توکلی خیلی خوبه 

آزمون ارشد رو متاسفانه نشد ثبت نام کنم 😅 ایشالا سال بعد شاید هم کلا بیخیال ارشد شدم پس شما هم مرکز ...

عه موفق باشی هر چی خوندی

مرکز واسه اقایون خیلی مشکلی نداره خب

مدنی یه خورده پیچیدس 

من خودم با جزا اوکی ترم تا مدنی جزا ته تهش ی قتل و دیه باشه ولی مدنی ارث اصن ادم هنگ میکنه یا عقود و قرارداد 

عه موفق باشی هر چی خوندیمرکز واسه اقایون خیلی مشکلی نداره خبمدنی یه خورده پیچیدس من خودم با جزا اوکی ...

آره جزا خیلی شیرینه ، همش خشونت و....😂

شما هم موفق باشید 😊🌷