2777
2789
عنوان

یسوال

40 بازدید | 7 پست

خالم ۲۵۰میلیون وام گرفته 

میگه الان طلا بخرم خوبه یا صبر کنم 

خواهشاا راهنمایی کنید 

خودش کنارم نشسته نظراتتون بخونه 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

صبر چی،، اخر اسفند دهن ملت صافه طلا قراره بکشه بالا،، ترامپم که شد رییس تمامه... هر ثانیه زودتر بهتر.. طلای اب شده که تاج سره اگه نه دست دوم با اجرت کم... نو نخر ک پول مفت بدی.. دست دوم جای مطمعن ترجیحا تو پر که جرم و کثیفی نفروشخ بگو قبلش بشوره برات بعد وزن کنه نزدیگی بهبهان یا دهدشت بخر

صبر چی،، اخر اسفند دهن ملت صافه طلا قراره بکشه بالا،، ترامپم که شد رییس تمامه... هر ثانیه زودتر بهتر ...

گفتن مذاکراتشون ب تفاهم برسن میاد پیایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن مذاکراتشون ب تفاهم برسن میاد پیایین

ترخدا گول چیو میخورین کی تو زندکیتون دیدین طلا بیاد پایبن من تو مرکز خرید و فروش طلای اب شدم میل خودتونه اینجا مردم به ثانیه مهلت نمیدن 

ترخدا گول چیو میخورین کی تو زندکیتون دیدین طلا بیاد پایبن من تو مرکز خرید و فروش طلای اب شدم میل خود ...

اللن پس بگیره

ترخدا گول چیو میخورین کی تو زندکیتون دیدین طلا بیاد پایبن من تو مرکز خرید و فروش طلای اب شدم میل خود ...

پایین نیاد قیمتش ثابت میمونه تا چندماه 

[QUOTE=370897337]اللن پس بگیره[/QUOاره جان بره بگیره.. طلای اب شده با کارمزد هشت. هفت. نره طلا نو با ...

دست گلت درد نکنه عزیزم