2777
2789
عنوان

چجوری اعتماد بنفس دختر چهارده سالمو بالا ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست
همیشه اینکارو انجام میدم.حتی همیشه براش عطر و بادی اسپلش... خیلی خوشبویی میگیرم، همیشه بوی خوبی میده ...

بچها تو‌سن بلوغ بیستر عرق میکنن 

بگو زود به زود بره حموم عطر اینا به تنهایی کافی نیست 

مانتو شلوار  هم یه روز در میون بشوره

خودت همین مدلی هستی دوسش داشته باشبچه های دوس داشتنی معمولا اجتماعی ترند چون میدونن مقبولند

درسته، من ازش خیلی تعریف میکنم ولی فکر می‌کنه الکی میگم یا بخاطر مادربودنم دوسش دارم، متاسفانه الان تو این سن به تایید دیگران هم انگار نیاز داره که متاسفانه خوب پیش نمیره بچه ها دیگه با هم مهربون نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی حتما، کلاس های فن بیان خوب آنلاین می‌شناسین؟میشه لطفا اسم کتابارو هم بفرمایید

انلاین نمیشناسم اینجا تو شهر ما چندتا هست من فرستادمش که توجمع باشه.. یکی از دلایل منزوی شدنشون کلاسای انلاینه. اطلاعات عموی چند جلد هست مخصوص نوجوان..دانستنی های جهان.. دانستنی های من نوجوان. 

یه ویژگی مستقل بودنم داره که متاسفانه همیشه سعی میکنه خودش همه چیو حل کنه و به کسی زیاد چیزی نگه🥲

اتفاقآ خیلی خوبه این وژچیژگیش که

سعی نکنین این به  استقلال خدشه وارد کنین یا ازش این استقلالش رو بگیرین.

در هر حال خودتون میگین که وارد جامعه شده

توی جامعه همپر است از اتفاقات یهویی و بعضآ بد. بنابراین شاید همیشه دسترسی به شما نداشته باشه پس بذارین کلیم خودش رو خودش از آب بکشه

من آینده ی این دختر رو روشن و پر جنم میبینم ان شاءالله

بیشتر وارد جامعه ش کنبه تیپش برسثبت نامش کن باشگاه از همین الان هیکلش خوب بشهکلاس موسیقی ثبت نامش کن ...

واقعا دوست دارم اینکارو انجام بدم. ولی یکم روحیه پایینی داره گذاشتمش کلاس نقاشی، خیلی انتظار بالایی از خودش داشت و بخاطر همین ناامید شد از خودش.

احساس میکنم اعتماد بنفس خیلی اجتماعی بودن رو نداره، نمی‌دونم چجوری به اجتماع رفتن تشویقش کنم زیاد خوشش نمیاد 

حموم به موقع و تمیزی مو و لباس های شیک و خوب 

بفرستش کلاس زبان یا موسیقی 

یا بفرستش باشگاه دنس یاد بگیره ، یا والیبالی ، بسکتبالی چیزی

رو درسش وقت زیادی بزاره اعتماد بنفسش بالا میره 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

عزیزم فن بیان همون دوره های بازیگری هست؟

نه عزیزم 

فن بیان خودش به خودی خود دارای چندین زیررشته هست 

مجری گری بازیگری و ...

من فقط میخواستم چندتا فوت و فن یاد بگیره که به توسط اونا بتونه جمله هایی که از توی کتاب هاش میخونه رو مدیریت کنه و بتونه حفظشون کنه که الهی شکر جواب داد.

آدم سراغ دارم نزدیک پنجاه سالشه ولی یک جمله که باهات حرف میزنه احساس میکنی یک تیکهتیوپ کردی توی دهنت به حای آدامس داری میجوی . جویده که نمیشههیچی بدتر اعصابتو متلاشی میکنه. اون بنده خدا هم همینطوره وقتب توی جمع حرف میزنه توی دهنم به خارش میفته زبونم به دهنم زیادی میکنه میگم کاش طرف لال بشه که الآن همه جام شروع به خارش میکنه. یه کلاس فن بیان هم نمیره خلاصمون کنه.

اتفاقآ خیلی خوبه این وژچیژگیش کهسعی نکنین این به استقلال خدشه وارد کنین یا ازش این استقلالش رو بگیر ...

ممنونم عزیزم❤️

آره خیلی مستقله اصلااا بهم نمی‌گفت که چنین اتفاقایی افتاده و باعث شده ناراحت بشه فقط یبار بهم زود گفت رفت دیگه اصلا به روشم نیاورد

منم ناراحت شدم که تو این سن احساس ناکافی بودن می‌کنه و زیاد اعتماد بنفس نداره

واقعا دوست دارم اینکارو انجام بدم. ولی یکم روحیه پایینی داره گذاشتمش کلاس نقاشی، خیلی انتظار بالایی ...

باید مجبور بشه

از فضای مجازی دورش کن

با تشویق و جایزه بفرستش همچین کلاسایی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

حتما اینکارو میکنم.کلاس فن بیان حضوری بود؟ کدوم شهر هستید؟

من توی کل تاپیک هایی که توی نی نی سایت گذاشتمزیادی از خودم اطلاعات دادم اگر بگم کدوم شهر هستن فردا باید برم دادگاه خانواده😂😂

ولی در همین حد بگم که یکی از شهرهای جنوبی هستیم.

توی کانون پرورش فکری کودکان برگزار کردن با قیمت دولتی خدا خیرشون بده سیصد تومن برای یکماه همون موقع قیمت غیر دولتی و آزادش یک و خوردی بود

ممنونم عزیزم❤️آره خیلی مستقله اصلااا بهم نمی‌گفت که چنین اتفاقایی افتاده و باعث شده ناراحت بشه فقط ی ...

نه اصلآ به نظرم احساس ناکافی بودن نمیکنه

شما خودت رو دخیل این ماجرا نکن فقط دورادور و به صورت نامحسوس هواشو داشته باش