2789

اگه داشتین بگین چیشد

داداشم با استاد مشاورش دهن به دهن شد و به استفاده گفت میرم ازت شکایت میکنم از طریق دانشگاه پیگیر میشم نمی‌دونم چی میشه😑 مشاوره مدیر گروهش هم هست 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره دوتاشونم خانوم بودن. یکی از دخترارو نمره شو کم داده بود. دختره هم از طریق دانشگاه شکایت زد استاده ب گوه خوردن افتاد و هرچی گفت ترم بعد ۲۰ میدم بی خیال شو دختره گفت حقمو نیخوامو با ۱۳ پاس شد. درگیری استاد راهنمام زیاد دیدم خیر نبینن خیلی ادیت میکنن. از کلاس ما ک ۷ نفر بودیم ۲ نفر انصراف دادن ب خاطر گند اخلاقی استادا

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

من با کارشناس گروه بحثم شد شستمش گذاشتمش اونم میخواست برگمو نده دست استاد که مجدد واحد بردارم! منم زنگ زدم داداشم از طریق حراست تهران اقدام کرد اونام زنگ زدن یه کاری باهاش کردن سری بعد گفت هرکمکی خواستی بهم بگو برات انجام بدم! کارشناس ما خیلی بی شرف بود با صدای بلند بچه ها تحقیر میکرد دلم خنک شد

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

اره دوتاشونم خانوم بودن. یکی از دخترارو نمره شو کم داده بود. دختره هم از طریق دانشگاه شکایت زد استاد ...

خیلی اذیت میکنن ن کمک میکنن بیشتر سنگ میندازن

داشتم دیگه رفت ترم ۸ 

واقعا دیگه داره روانی میشه از کار و زندگی افتاده چون دولتی هم هست نمیتونه انصراف بده کلی باید ضرر زیان بده

چون هیچکس راهنمایی نمیکنه کارش راه بیوفته

هرچقدر ب استاد ایمیل و زنگ ک یه راه حل بده دریغ

اینم دیگه عصبی شد براش طومار نوشت 

نهایت میخواد از طریق رئیس دانشکده پیگیری کنه

چون راه دوره و بهش خوابگاه نمیدادن حضوری نرفت 

چندباری رفت استاد قالش گذاشت

واقعا عصبی شده از همه طرف روش فشاره چون یه سره باید یا کار کنه یا رو پایان نامه وقت بذاره خونواده هم همش سرکوفت میزنن 😞

من با کارشناس گروه بحثم شد شستمش گذاشتمش اونم میخواست برگمو نده دست استاد که مجدد واحد بردارم! منم ز ...

خوبه پس یکی بود

مایی ک هیچکس رو نداریم فک کنم اخراجش کنند 😞

خیلی اذیت میکنن ن کمک میکنن بیشتر سنگ میندازنداشتم دیگه رفت ترم ۸ واقعا دیگه داره روانی میشه از کار ...

وای نازی. منم همینجور بودم شهر خودم بود پدرم دراومد یه عقده ای ب تمام معنا بود راهنمام. خدا نجاتم داد چشاشو عمل کرد نمیتونست بخونه گفت بزار ترم بعد رفتم مشاورم تایید کرد. بده بیرون براش بنویسن واقعا ارزش نداره درس خوندن با اعصاب خوردی

وای نازی. منم همینجور بودم شهر خودم بود پدرم دراومد یه عقده ای ب تمام معنا بود راهنمام. خدا نجاتم دا ...

یکی از دوستاش داد بیرون فقط فصل چهار ۱۷ تومن گرفتن نهایت تایید نشد پسره هم گردن نگرفت کارشو

اینم چشمش ترسیده گفت خودم انجام میدم اینجوری شد

ببین الان مثلا مشاورش عوض بشه

ممکنه براش دردسر بشه؟ چون مدیر گروهه

خیلی حرفای بدی زد بهش 😞

چون دیده همه همکلاسی هاش دفاع کردن خودش مونده واقعا عصبیه 

ما دخترا باز عین خیالمون نیس این میگه زندگی و جوونیم باطل شد سربازی هم داره 😭

یکی از دوستاش داد بیرون فقط فصل چهار ۱۷ تومن گرفتن نهایت تایید نشد پسره هم گردن نگرفت کارشواینم چشمش ...

از همکلاسی هاش کسی نیست براش بنویسه. خیلی دوره مزخرفی یه. با یه استاد اوکی شه با اون برداره 

از همکلاسی هاش کسی نیست براش بنویسه. خیلی دوره مزخرفی یه. با یه استاد اوکی شه با اون برداره

پایان نامه هیچی اصلا 

ب نظرتون براش داستان پیش نمیاد بابت کاری ک کرده!؟

خیلی نگرانم بخدا 😭

پایان نامه هیچی اصلا ب نظرتون براش داستان پیش نمیاد بابت کاری ک کرده!؟خیلی نگرانم بخدا 😭

ن بابا چ داستانی خب ادیتش میکنن از حقش دفاع کنه نترسه شمام ناامیدش نکنید با اعتماد بنفس بره جلو حرفاشو بزنه

ن بابا چ داستانی خب ادیتش میکنن از حقش دفاع کنه نترسه شمام ناامیدش نکنید با اعتماد بنفس بره جلو حرفا ...

میخواد با بابام بره پیش رئیس دانشگاه مستقیما همه چیو بگن

امیدوارم کارش درست شه

دعا کن 😞🥺

میخواد با بابام بره پیش رئیس دانشگاه مستقیما همه چیو بگنامیدوارم کارش درست شهدعا کن 😞🥺

درست‌میشه ایشالله‌نگران نباشین. ❤