2777
2789
عنوان

زیاد شدن آب دور جنین

394 بازدید | 17 پست

سلام 

28 هفته و دو روز رفتم سونو داپلر گفت آب دور جنین زیاده شده 19. شیرینی جات کمتر مصرف کن َ

کسی تجربه ای داره؟ راستی آب دور جنین زیاد بشه حرکات بچه کمتر احساس میشه؟ 

وزن بچه هم 1200 بود.

اطلاعی ندارم فقط می‌دونم که اگه آب دور و جنین کم باشه بده  آب زیاد باشه فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آب دور جنین خیلی زیاد بود نگران نباش اگه قند داری رعایت کن کار و فعالیت زیاد نکن چیزی نمیشه

قندم همیشه زیر 80. اصلا قند ندارم. ولی خب شبرینی جات زیاد میخوردم 

زیاد شدن آب دور جنین باعث میشه حرکات نی نی رو کمتر احساس کنیم؟

من ۲۹هفته۵روز رفتم آب دور جنین ۲٠بود و گفت زیاده آزمایش  قندم نرمال بود ناشتامم ۷۸بود دو هفته بعد ۳۱هفته و ۵روز رفتم شده بود ۱۴

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من ۲۹هفته۵روز رفتم آب دور جنین ۲٠بود و گفت زیاده آزمایش قندم نرمال بود ناشتامم ۷۸بود دو هفته بعد ۳۱ ...

کار خاصی انجام دادید که پایین اومد؟ 

وقتی آب دور جنین بالا بود حرکات نی نی رو احساس می‌کردید؟

کار خاصی انجام دادید که پایین اومد؟ وقتی آب دور جنین بالا بود حرکات نی نی رو احساس می‌کردید؟

نه فقط سعی کردم قند مصنوعی نخورم ولی قبلشم زیاد نمیخوردم 

حرکاتش احساس میکردم و طبیعی بود کلا کار خاصی نکردم بنظرم اون عدد اوجش بود بعد دیگه شروع کرده کم بشه 

مثانت قبل سونو خالی کرده بودی؟ 

نه فقط سعی کردم قند مصنوعی نخورم ولی قبلشم زیاد نمیخوردم حرکاتش احساس میکردم و طبیعی بود کلا کار خاص ...

قبل سونو بهم گفتن مثانه ات پر باشه شاید 7 تا لیوان آب خوردم قبلش

میگن آب دور جنین زیاد باشه باعث میشه خدایی نکرده کیسه آب بترکه منم چن روز پیش سنو دادم ۱۳ و خورده ای بود 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

قبل سونو بهم گفتن مثانه ات پر باشه شاید 7 تا لیوان آب خوردم قبلش

احتمالا اشتباه کردن عزیزم تو ۲۸ هفتگی دیگه نباید آب بخوری من بعد از سه ماهگی هربار رفتم گفتن مثانت خالی کن 

حالا من نمیدونم اینا بهم ربط داره یا نه ولی من سونو اولی که دادم مثانم سه ساعت قبل خالی کرده بودم دیگه نخواستم اونجا برم دسشویی به منشی سونوگرافی همینجوری گفتم خالیه

ولی دفعه دوم همون قبلش رفتم دسشویی 

احتمالا اشتباه کردن عزیزم تو ۲۸ هفتگی دیگه نباید آب بخوری من بعد از سه ماهگی هربار رفتم گفتن مثانت خ ...

والا خودمم تعجب کردم منشی گفت آب بخور 

یعنی به نظرت ربطی به خوردن آب قبل سونو داره

والا خودمم تعجب کردم منشی گفت آب بخور یعنی به نظرت ربطی به خوردن آب قبل سونو داره

منم نمیدونم ولی بعد از این که گفت آب دورش زیاده ترسیدم نشستم همه چیزایی که ممکنه باعث این اتفاق بشه رو خوندم دیدم من هیچکدومشو ندارم فقط تنها کاری که نکردم همین تخلیه مثانه بوده گفتم شاید باعث اشتباه تو اندازه گیری شده 

منم نمیدونم ولی بعد از این که گفت آب دورش زیاده ترسیدم نشستم همه چیزایی که ممکنه باعث این اتفاق بشه ...

ای بابا واقعا اگه اشتباه کردن خدا ازشون نگذره 

شب بعد سونو من تا صبح نخوابیدم از فکر و خیال 

شنبه سونو دادم