2777
2789
عنوان

سر صبحی چه استرسی کشیدم خدایااا

524 بازدید | 40 پست

سلام صبحتون بخیر

سر صبحی پسر کلاس اولیم یادش اومد باید صداشو بفرستم تو گروه..چقدر گریه کرد .کتابشو از کیفش درآوردم صداشو فرستادم یادم رفت بزارم تو کیفش .همین که پسرم رفت کتابشو دیدم .بدو بدو آماده شدم آژانس گرفتم کتابشو بردم .پسرم استرسیه چیزیش جا بمونه کلی تو مدرسه گریه می‌کنه...خلاصه که سر صبح کلی استرس کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم... بچه چقدر خوبه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

ببخشید حس میکنم شما باعث این استرس باشی دو تایی یه مشاور برین تا بیشتر ازین تو زندگیش عذاب نکشه بابت هر مسئله مضخرفی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

وا ینی چی بخاطر همچین چیزی گریه کنه طبیعی نیس این حجم استرس نه برا تو ن پسرت

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

والا مدرسه پسرم کویته

تاخالا استرس نکشیدم

تکلیفشون یادش یره یاهرجی دعواش نمیکنن

خوراکی جا بذارن خود مدیرشون میده

جامدادی جا بذارن تو کلاس یه باکس هست پر ازمداد پاک کن

معلم از همون میده بهشون

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

ببخشید حس میکنم شما باعث این استرس باشی دو تایی یه مشاور برین تا بیشتر ازین تو زندگیش عذاب نکشه بابت ...

منم استرسی هستم عزیزم ولی اصلا به بچهام سخت نمی‌گیرم معلمشون وسیله جا بزارن جریمه می‌کنه و نمیزاره اون درس رو بخونه برای همین گریه میکنه