2777
2789
عنوان

با دستگیره یا بدون دستگیره

1434 بازدید | 48 پست

تخت تاشو و کمد دیواری دادم طراحی کنن برای اتاق بچه هام

گفتم بدون دستگیره میخوام درب هارو مثلا کمد و کشو ها و..

طرف گفت خودت میدونی ولی با دستگیره زیبا تره و از مد نمی‌افته 

گفتم نظرتون بپرسم

تعداد رای : 32
نظرسنجی
با دستگیره سلیقمه
12
37%
بدون دستگیره دوست دارم
11
34%
دیدن نتایج
9
28%
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگیره مخفیچون بدون دستگیره یعنی مگنتی ومگنتش خراب بشه مکافات داریبا دستگیره هم بد نی ولی خب

بدون دستگیره منظورم همون مخفیه دیگه

منگتی جواب نمیده واسه طراحی من

چون سنگین میشه یک ماهم جواب بده نیس

من با دستگیره زدم هزینشم چیزی حدود 17تومن شد ولی مرده کابینت ساز میگفت چندین ساله کارم اینه هر جا بدون دستگیره زدم ناراضی بودن

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
من با دستگیره زدم هزینشم چیزی حدود 17تومن شد ولی مرده کابینت ساز میگفت چندین ساله کارم اینه هر جا بد ...

چی هزینه ش شد ۱۷؟؟؟

مال ما حدود ۸۰ تومن کل کاره

کی زدی شما

من با دستگیره زدم هزینشم چیزی حدود 17تومن شد ولی مرده کابینت ساز میگفت چندین ساله کارم اینه هر جا بد ...

اره منم در جاکفشیم بدون دستگیره است سختمه ،بعدم پمپش خراب شده همش لاش باز میمونه